Dikkat: Bitcoin madencilerinin satışları hız kazandı! Sebebi ne?
Dikkat: Bitcoin madencilerinin satışları hız kazandı! Sebebi ne?

Bitcoin madencileri Kasım ayında ne kadar kâr etti?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Coin Metrics’in zincir içi verilerine göre, Bitcoin madencileri Kasım ayında Ekim ayına göre %48 artışla tahmini olarak 522 milyon dolar gelir elde etti.

Keskin gelir artışı

Keskin gelir artışı, Bitcoin Kasım ayı boyunca yükselirken geldi ve yüzde 40’ın üzerinde bir kazanç elde ettikten sonra ay sonunda tüm zamanların en yüksek seviyesini belirledi. Kasım ayında aylık toplam gelir, Eylül 2019’dan bu yana en yüksek seviyeye ulaştı.

Gelir tahminleri, madencilerin BTC’lerini hemen sattığını varsayıyor.

Coin Metrics, CoinDesk Research

 

Altı ayın en yüksek sevieysi

Kripto para madenciliği donanımının hızının birim ölçümü olan terahash (TH) başına gelirle ölçülen madenci geliri, Kasım ayında 0.15 $’ın üzerine çıkarak altı ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

Yıl içi önemli dalgalanmalara rağmen, saniye başına terahash (TH / s) ile ölçülen madencilik geliri, 1 Ocak’ta yaklaşık olarak 0.138 $’dan son kontrolde 0.135 $’a kadar yaklaşık olarak yıl başından beri sabit kaldı.

Ağ ücretleri, Kasım ayında 54.9 milyon $ veya toplam gelirin neredeyse % 11’ine karşılık geliyor. Bu rakam Ekim ayındaki gelirin yüzdesi olan %12.2 ile karşılaştırıldığında bir miktar düşüş anlamına geliyor.

Gelir artışından faydalanan madenciler, Kasım ayının başındaki rekor zorluk düşüşünden sonra gittikçe daha fazla cihazı çevrimiçi hale getiriyorlar. Son iki ayarlama, zorluk artışlarına ve Aralık ortası için öngörülen art arda üçüncü bir artışa neden oluyor. Bu da madencilik için gerekli kaynaklarda bir artış anlamına geliyor.

Analistler, Bitcoin’in mevcut rallisinin, sürekli yükselen fiyat hareketi olasılığıyla sürdürülebilir olduğunu tahmin ederken, madenciler 2020’nin sonuna kadar devam eden gelir artışını gözlüyor.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin