Bitcoin kurumsal rallisinde son durum! İşte detaylar
Bitcoin kurumsal rallisinde son durum! İşte detaylar

Bitcoin kurumsal rallisinde son durum! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ProShares Bitcoin Vadeli İşlem ETF’sinin onaylanması ve alım satımının başlatılmasının ardından, sektör ETF‘nin tek başına 1.2 milyar dolar getirmesiyle neredeyse 1,5 milyar dolarlık girişle karşı karşıya kaldı. Bu hafta ABD girişleri ise 50 milyon dolara kadar geriledi.

Dijital varlıklara yapılan kurumsal yatırımlar geçen hafta toplam 288 milyon dolara ulaştı. ve bu da neredeyse 9 milyar YTD oldu. Bir önceki haftaya göre yatırılan toplam fonlar yaklaşık %20 oranında düşüş gösterdi.

Flow of funds

Bir önceki hafta sağlanan en büyük fonlar, sektöre toplam 151 milyon dolarlık akan ETC Group ve Purpose idi. ProShares sadece 4.8 milyon dolar getirdi, bu da yeni vadeli işlem destekli BTC ETF’nin şu anda tüm kurumsal yatırımcılara uymadığını gösteriyor.

Varlığa göre akışlar açısından, Bitcoin, 269 milyon dolarla girişlerin çoğunu gördü. Bu da Ekim ayında aylık girişleri 2 milyar dolara çıkardı. ProShares ETF sayesinde aylık girişlerin yarısından fazlasına ulaşıldı. ABD merkezli şirketlere ek olarak, Kanada ve Avrupa’dan ETP’ler de fon girişleri artış gösterdi.

Diğer taraftan Etherum nihayet çıkış haftasını kırdı. ETH geçen hafta toplam 17 milyon dolarlık giriş yaptı ve YTD girişleri 1 milyar dolarda kaldı. Altcoin piyasasının yükselişiyle birlikte Ethereum payı da %32’ye yükseldi. Solana, Cardano ve Polkadot gibi diğer altcoinler de toplam 26 milyon dolarlık Ethereum’un yanı sıra girişlerle karşı karşıya kaldı. Çok varlıklı yatırım ürünleri, toplam 23 milyon dolarlık çıkışla karşılaşan tek ürünler. Bunun temel sebebi, Polkadot, Bitcoin veya Solana gibi pazara benzersiz bir şey getiren belirli ürünlerin popülerliğidir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin