Bitcoin kaç dolar oldu? Fiyatlanmanın arkasındaki ana neden ne?

Bitcoin kaç dolar oldu? Fiyatlanmanın arkasındaki ana neden ne?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Piyasalar, bu haftayı oldukça yoğun ve hareketli geçirdi. Banka krizlerinin Amerika’dan Avrupa’ya sıçramasıyla birlikte hem geleneksel hem de dijital piyasalar olayları farklı yorumladı.

BTC son zamanlarda piyasa baskınlığı ile beraber hareket etti. Fiyatlanma 25.000 doların çok üzerine çıktı. Son 24 saatte %5, son 7 gün içinde ise yüzde 30 değer kazanan bir BTC/USD paritesi gördük.

FundStrat Research Salı günü bir tweet’te “Bir bitcoin hakimiyeti koşusu, piyasadaki köpüğün nispeten düşük olduğuna işaret ettiğinden (kripto trader’ları daha spekülatif altcoinler yerine bitcoin almayı seçiyor) kripto piyasası için genellikle sağlıklı olarak görülüyor” dedi.

FundStrat, artışın, yatırımcıların “SVB gibi geleneksel bankalar başarısız olduğunda yeniden alevlenen” Bitcoin’e olan ilgisini yansıtabileceğini söyledi.

Bitcoin kaç dolar oldu?

Lider kripto para birimi, haftanın son iş gününde agresif bir atağa kalktı. Bitcoin, gece saatlerine doğru ilerleyişini daha da yukarı taşıdı. Kimsenin beklemediği bir anda 27.000 dolar kırıldı.

Son ayların en yüksek seviyesini zorlamaya devam eden BTC, gece saatlerinde 27.787 doları gördü. Piyasa değeri ise 500 milyar doların üzerine çıktı. Bugüne geldiğimizde ise Bitcoin, yatırımcıların ilgisini çekmeye devam etti. Hacim girişleri 47 milyar doları geçti.

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir