İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Pamir: “Faizsiz Bitcoin çay pulundan farksız!”
İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Pamir: “Faizsiz Bitcoin çay pulundan farksız!”

Alex Krüger: “Bitcoin ilk alım bölgesine doğru yöneliyor.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dün 9.786 dolardan 10.158 dolara sıçradıktan sonra Bitcoin şimdi geri çekiliyor ve CoinMarketCap’a göre göre şu anda 9.521 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin ilk büyük satın alma bölgesine kayıyor

BTC’nin oynaklığının artmasıyla birlikte, teknik ve temel analist Alex Krüger, Bitcoin’in ilk alım bölgesine doğru yöneldiğini şu şekilde söylüyor.

Menzil şimdi çöküyor. 8.500-8.600 bir sonraki mantıksal durak ve ilk büyük satın alma bölgesidir. Grafik zayıf yönleri destekliyor, ancak IMO’nun büyüme potansiyeli çok daha büyük. Büyük resmi aklınızda bulundurun.

Diğer bir analist Josh Rager’da, Bitcoin’in 9.000 doların altında olan haftalık destek seviyesini tekrar gözden geçirinceye kadar düşmeye devam etmesinin son derece muhtemel olduğuna dikkat çekiyor. Analiste göre, BTC’nin bu fiyatın üzerinde kalmaması ciddi bir düşüşe yol açabilir:

Bitcoin düşük potansiyele sahip. BTC şu anda 9.690 doların altında bir fiyatla oynuyor gibi görünüyor. 9.000 doların altında olan haftalık destek seviyesini tekrar gözden geçirebilir. Ancak 4 basamaklı BTC hala bir hediye olduğu için fiyat aşırı derecede düşme eğiliminde değil.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin