Bitcoin ile gümüş korelasyonu canlandı:
Bitcoin ile gümüş korelasyonu canlandı: "BTC rekora koşuyor!” iddiası

Bitcoin ile gümüş korelasyonu canlandı: “BTC rekora koşuyor!” iddiası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son aylarda Bitcoin’in altın ile yakından ilişkili olduğuna dair görüşler ve analizler artıyor. Ancak bir kripto yatırımcısı tarafından paylaşılan yakın tarihli bir analize göre, Bitcoin aslında gümüş ile daha yakından ilişkili olabilir. Bu korelasyonla ilgili sorun ise gümüşün fiyat hareketinin Bitcoin’den birkaç hafta önce gerçekleşmesi.

Gümüş korelasyonu böyle kalırsa Bitcoin fiyatı 30 bin doları bulabilir

Söz konusu trader tarafından dün paylaşılan grafiğe göre Bitcoin’in yörüngesinin gümüşü takip etmeye devam etmesi durumunda, kripto para biriminin yakında 20.000 dolardan işlem görmesi oldukça kuvvetli bir ihtimal. 20.000 dolara ulaştıktan sonra, fraktal ayrıca BTC’nin 30.000 doları da geçeceğini öne sürüyor.

Bitcoin’in bu yıl 30.000 dolara ulaşmasını bekleyen analist sayısı hayli az. Ancak BitMEX’ten Arthur Hayes ve Galaxy Digital gibi birçok analist ve yatırımcı, 2020’de 20.000 doların ihlal edileceği konusunda kararlı.

McGlone: “BTC bu yıl 20 bin doları geçecek.”

Yukarıda bahsedilen gümüş fraktalı gibi temeller, Bitcoin’in buradan daha yükseğe çıkma ihtimalinin yüksek olduğunu gösteriyor. Ayrıca Bloomberg Intelligence’ın kıdemli emtia analisti Mike McGlone, geçtiğimiz günlerde Bitcoin’in oynaklık eğiliminde bir yükseliş trendinin olduğunu gösterdiğini söylemişti.

McGlone, Bitcoin’in boğa koşusunda olduğunu aylardır öne sürüyor.

Bu olumlu hissiyatının özünde, kripto para birimi endüstrisinin gördüğü yatırım akışı yatıyor. Bu durum CME, Grayscale ve diğer yollardan kurumsal para akışları ile örneklendirilebilir:

Bitcoin fiyatının geçtiğimiz on yılın büyük bölümünde yaptığı şeyi yapmayı bırakması için beklenmedik bir şey olması gerekiyor. Talep ve benimseme metrikleri, kripto varlığın benzersiz sabit arz niteliği karşısında olumlu duruşunu sürdürüyor.

McGlone, Bitcoin’in 2020’de 20.000 dolara ulaşabileceğini söylüyor.

Bu arada ünlü bir kripto stratejisti, iki düşük değerli kripto para birimini yakında yükselişe geçeceğini iddia etti. Detayları buradaki haberimizden okuyabilirsiniz.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin