Doğum günün kutlu olsun Ethereum
Doğum günün kutlu olsun Ethereum

Bitcoin ile Ethereum arasındaki fark ve Binance ödülü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum kurucusu  Vitalik Buterin, Bitcoin ve Ethereum arasındaki farkları ortaya koyuyor.

Bitcoin hesap makinesi

Yeni bir röportajda Business Insider, Buterin’den Bitcoin ve Ethereum ile çözmeye çalıştığı en büyük konuyu açıklamasını istedi. Buterin’e göre, Bitcoin hesap makinesine benziyor. Bir şeyi gerçekten iyi yapan güçlü bir uygulama. Öte yandan, Ethereum daha çok akıllı bir telefon gibidir diyerek şunları söyledi:

Bir hesap makinesinin bir akıllı telefon ile arasındaki farkı düşünün, bir hesap makinesi bir şeyi yapar ve görevini en şekilde yerine getirir. Ama gerçekte, insanlar diğer şeyleri de yapmak istiyor. Ve bir akıllı telefonunuz varsa, o zaman bir uygulama olarak bir cep hesap makineniz var, bir uygulama olarak bir müzik çalarınız var, bir uygulama olarak bir web tarayıcınız ve hemen hemen her şey.

Binance, 100.000 dolar ödül veriyor

Binance, şirketin yeni borsası Binance DEX’i test eden kullanıcılara 100.000 dolar ödül verecek. Borsa tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Binance hesaplarında en az 1 gerçek BNB sahibi olan tüm kullanıcılar, Binance DEX Simülasyon Ticaret Yarışmasına katılabilirler. Her Binance.com hesabı en fazla 20 Binance Chain adresi kaydedebiliyor ve Binance DEX ticaret yarışması başlamadan önce başlangıç ​​fonları olarak kullanmak üzere her adrese 200 sanal BNB tokeni dağıtılacak.

Binance DEX, 20 Şubat’ta kamu testi için başlatıldı. Kripto para borsası ödüllü ticaret yarışması ile yeni borsasını test etmek istiyor. Böylece Binance DEX’in sorunsuz bir şekilde çalışacağından emin olacaklar.  Eşler arası sistem, Binance tarafından geliştirilen özel bir Blockchain olan Binance Coin kullanıyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin