bitcoin ile burun estetiği

Bitcoin ile burun estetiği artık mümkün

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ile burun estetiği sizce mümkün mü? Hem dünyada hem de ülkemizde son dönemlerin hızlı bir şekilde yükselen yatırım araçlarından olan Bitcoin, sağlık sektörünü de etkisi altına almayı başardı. Sektörde tercih edilen ödeme araçlarından birisi haline gelen Bitcoin ile estetik yaptırdığınız zaman da ödeme yapabileceksiniz. İzmir’de bulunan Özel Ento Kulak Burun Boğaz Cerrahi Tıp Merkezi’nin genel koordinatörü Doktor Özkan Arcan, 2018 yılında tüm hastaların ameliyat ücretlerini Bitcoin ile ödeyebileceklerini ifade etti.

Bitcoin ile burun estetiği yapacaklar

2009 yılında insanlar tarafından sessiz bir şekilde kullanılmaya başlanan Bitcoin, özellikle de 2017 yılında çığır açacak gelişmeler yaşadı. Son aylardaki yükselişi ile birçok insanın para kazanmasını sağlayan bu kripto para birimi ile birçok yerde ödeme alınmaya da başlandı. Bitcoin ile burun estetiği de bunlardan birisi. Son zamanlarda dünyadaki birçok ticari işletme ve banka tarafından kabul edilen Bitcoin, sağlık sektöründe de ön plana çıkmaya başladı. Konuyla alakalı olarak açıklamalarda bulunan Özel Ento KBB Cerrahi Tıp Merkezi Genel Koordinatörü Dr. Özkan Arcan, “Türkiye’de yeni gelişen Bitcoin ile ödeme yurt dışında birçok sektör ve işletme tarafından tercih edilmekte. Tedavi amaçlı merkezimize gelen yabancı hastalarımız sistemi duyduğunda memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Türkiye’de de yakın zamanda Bitcoin ile ödeme alan kurumların çoğalacağını düşünüyoruz” şeklinde konuştu. Arcan ayrıca yakın bir zamanda altcoinlerin de sisteme girileceğini ve bunlarla da ödeme yapılabileceğinin altını çizdi.

Bitcoin ile ödeme nasıl yapılır?

Bitcoin ile ödeme transfer yöntemi ile yapılmaktadır. Bitcoin cüzdanları arasında yapılan transferler aracılığı ile ödeme işlemleri gerçekleştirilmiş olur. Bitcoin gönderirken ihtiyaç duyulan şeyler vardır. Her şirketin kendine göre ödeme kabul etme yöntemi bulunmaktadır. Bu nedenle bu adımlara dikkat etmek önemlidir. Bitcoin ile ödeme kabul eden hizmet ve mağazaların sayısı dünyanın her tarafında gün geçtikçe artmaktadır. Onlara Bitcoin ile ödeme yapabilir ve deneyiminizi değerlendirerek bu tür işletmelerin daha tanınır olmasını sağlayabilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin