Bitcoin Fiyatı Kritik Direnci de Geçti – İşte İzlenecek Seviyeler
Bitcoin Fiyatı Kritik Direnci de Geçti – İşte İzlenecek Seviyeler

Bitcoin için yeni rekor yolunda bu seviye çok kritik! Ünlü trader uyardı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve tüm kripto para piyasası, geçtiğimiz birkaç gün boyunca bir miktar konsolidasyonla karşı karşıya kaldı.

Her rallinin ardından tüm zamanların en yüksek seviyelerine kadar görülen satış baskısı yoğun oldu ve birden fazla satışa yol açtı.

19.400 doların üzerinde kırılırsa Bitcoin rekora yürüyebilir

Bir trader 19.400 doların üzerinde bir kırılmanın, kripto para biriminin tüm zamanların en yüksek seviyelerine yükselmesi için ihtiyaç duyduğu tek şey olabileceğini belirtti.

Bitcoin şu an 19.150 dolar ile %2’nin biraz üzerinde işlem görüyor. B da, son birkaç gündür işlem gördüğü yer. Bugün 19.000 dolar seviyesinin geri kazanılması olumlu zira kripto para biriminin yakın vadede bazı ciddi yükselişler görmeye hazır olabileceğini gösteriyor.

Bu bölgenin üzerinde güçlü bir yer edinip edinemeyeceği, orta vadeli görünümüyle ilgili bazı ciddi bilgiler sağlayacaktır.

Kırılma gerçekleşirse yeni ATH yolda

Bir trader yakın zamanda attığı bir tweet’te yakın vadede 19.400 doların üzerinde bir kırılma beklediğini açıkladı.

Bunun, kripto para biriminin tüm zamanların en yüksek seviyelerini görmesine izin vereceğini, çünkü şu anda 20.000 dolardan önce karşılaşacağı son direnç seviyesi olduğunu iddia ediyor.

Önümüzdeki günlerde ve haftalarda tüm piyasa eğilimlerinin nerede olacağı, muhtemelen Bitcoin’in yukarıda belirtilen iki fiyat seviyesine vereceği tepkiye bağlı olacaktır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin