Bitcoin 10.000 doları kırabilecek mi? Araştırma firması rapor yayımladı
Bitcoin 10.000 doları kırabilecek mi? Araştırma firması rapor yayımladı

Bitcoin için sırada ne var? İşte ünlü analistlerin yeni BTC tahminleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC), 9.100 dolar seviyesinden 12.300 dolar seviyesine çıkarken önemli miktarda alım baskısıyla karşı karşıya kaldı. Bu yukarı ivme, kripto paranın geçen ay karşı karşıya kaldığı düşüş eğiliminin tersine çevrildiğine işaret ediyor. Şimdi analistler 12.000 doların destekleyici teknik güce rağmen, yakın gelecekte güçlü bir direnç seviyesi olabileceğini kanıtlayacak bir “kum çizgisi” olduğuna dikkat çekiyor.

Ünlü analist Bitcoin için kritik seviyeleri açıkladı

Haberin yazılma anında Bitcoin 11.600 dolarlık fiyattan işlem görüyor. Dün gece geç saatlerde, BTC hızlı bir şekilde 12.300 dolara yükseldi ve daha sonra kripto para biriminin fiyatını yaklaşık 11.600 dolara kadar düşüren satış baskısına maruz kaldı.

Her ne kadar 12.000 dolar yakın vadede güçlü bir direnç seviyesi olarak görülse de kripto para biriminin, en yeni yükseliş eğiliminin başladığı fiyat olan 9.100 dolar gibi düşük seviyelerinden halen önemli ölçüde yüksek olduğuna dikkat etmek önemli. Twitter’ın popüler kripto analisti Hsaka, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımda “Bitcoin’in günlük kapanışı, kripto paranın hangi yöne gideceğini aydınlatan kritik bir faktördür” dedi ve ekledi:

Yaklaşık 12k seviyesi şu an bir ‘kum çizgisi’ gibi görünüyor. Fiyat bu seviyeyi birçok kez ihlal etti ama uzun zamandan beri kapanmayı başaramadı. Şu anda durum sabit, bu haftanın nasıl kapanacağını görmek için bekliyorum. Boğa: 12 bin doların üstü. Ayı: 11 bin 500 doların altı.

Johnny Utah: “Yükselişe yine başlıyoruz.”

BTC’nin yakın gelecekte yükselmesine yardımcı olabilecek bir diğer faktör ise son yükseliş trendinin desteklediği teknik oluşumlar olarak görülüyor. Twitter’dan bir başka kripto analisti Johnny Utah, BTC’nin Gaussian Kanalı’nın yeşile döndüğünü ve bunun da uzun vadeli bir yükseliş eğiliminin işareti olduğunu belirtti:

Haftalık Gaussian Kanalı az önce yeşile döndü. Yine başlıyoruz.

https://twitter.com/johnnyutahbtc/status/1158667040686825473?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1158667040686825473&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsbtc.com%2F2019%2F08%2F07%2Fbitcoin-faces-strong-resistance-at-12000-as-technical-strength-builds%2F

Kısa vadede Bitcoin’in daha fazla kırılganlıkla karşı karşıya kalması ve daha da düşmesi muhtemel olsa da popüler analistlere göre, uzun vadede kripto paranın son düşüş eğilimini tersine çevirdiği ve önceden belirlenmiş tüm zamanların en yüksek seviyelerine doğru tırmanmaya başlayabileceği görülüyor.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin