Analist Bitcoin fiyatı için sıradaki durağı açıkladı: 14 bin dolar yolda olabilir!
Analist Bitcoin fiyatı için sıradaki durağı açıkladı: 14 bin dolar yolda olabilir!

Bitcoin için sırada ne var? İşte 2 ünlü analistin çarpıcı BTC tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İşte bugün çıkan 2 ünlü analistin çarpıcı Bitcoin (BTC) fiyat tahmini…

Nigel Green: “Bitcoin fiyatı bu hafta FED’le birlikte yükselebilir.”

Mali müşavirlik devi DeVere, Federal Rezerv’in Bitcoin’in fiyatının bu hafta daha yüksek seviyede kalmasını sağlayacağını söyledi.Nigel Green, ABD merkez bankasının muhtemelen 18 Eylül’deki toplantısında faiz oranlarını düşürmeye karar vereceğini düşünüyor:

FED, Avrupa Merkez Bankası’nı takip ediyor gibi görünüyor ve bu hafta oranlarını belki de çeyrek puanlık bir oranla düşürür. Bu, ABD-Çin ticaret savaşı gerginliklerinde Temmuz ayında 10 yıldan sonra ilk kez faiz oranlarını düşürmesinin ardından geldi. Dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, son zamanlardaki yatay alım satım paterninden ayrılmaya ve FED’in faiz indirimiyle sağlıklı bir yükselişe geçme eğiliminde.

Bunun nedeni, faiz indiriminin fiat para birimini koruma teşviğini azaltmasıdır. Ek olarak, oran indirimleri tipik olarak yüksek enflasyona yol açarak geleneksel para birimlerinin alım gücünü azaltır. Bu nedenle, Bitcoin ve diğer yerelleşmiş kripto para birimleri daha cazip hale geliyor ve fiyat buna göre artacak.

Geçen ay Nigel Green, Bitcoin’in yıl sonuna kadar 15.000 doları vuracağını öngördü.

NewsBTC analisti: “Bitcoin 10.250 doların üzerinde olursa yükselebilir.”

NewsBTC analisti Aayush Jindal, fiyatı 10.250 doların üzerinde tutmak için Bitcoin’in çabaladığını ve bu çizginin altındaki son kırılmanın önümüzdeki günlerde daha fazla kayba  işaret edebileceğini söyledi:

Bitcoin fiyatı, ABD doları karşısında 10.300 dolar civarında önemli bir destek tutuyor. BTC, 10.250 dolar ve 10.300 doların üzerinde olduğu sürece sürekli olarak 10.500 dolara yükselebilir.

 Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin