Bitcoin için sihirli sayı gerçek mi oluyor?
Bitcoin için sihirli sayı gerçek mi oluyor?

Bitcoin için sihirli sayı gerçek mi oluyor? Veriler ayın 6’sı modeline uyuyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Eğer tarihsel olaylar tekrarlanırsa, uzun süredir ciddi bir sıçrama gerçekleştiremeyen Bitcoin için yeni bir milat yaklaşıyor olabilir. Lider kripto para Bitcoin’in fiyatı Ocak ayından bu yana her ayın 6’sında bir trend değişimi yaşıyor. Buna göre Bitcoin 6 Haziran’da dip seviyesine ulaşmalı ve buradan yeni bir zirvenin temellerini atmalı. Bu nedenle Bitcoin için sihirli sayı 6 Haziran!

Bitcoin içi veriler ayın 6’sı modeline uyuyor!

Bitcoin fiyatı dün 7.600 doların üzerine doğru kuvvetli bir sıçrama yaptı. Aralık ayı ortasındaki 20.000 dolarlık rekor seviyesinden sonra Bitcoin, 6 Şubat’taki en düşük seviyesine düştü. Bu tarihten itibaren kripto para birimi, grafikteki üçgen paterni ile gösterildiği gibi, daralan bir fiyat aralığında işlem görüyor.

Yazım sırasında Bitcoin, 7.647 dolardan işlem görüyor. Bitcoin’deki son durumu değerlendiren CoinDesk analisti Omkar Godbole, son dönemde gündemden düşmeyen 6 Haziran konusunu ele alıyor. Omkar Godbole, Bitcoin’in şu anda her ayın 6’sında yaşadığı trend değişimi modeline uyum sağladığını belirtiyor.

Bitcoin içi veriler ayın 6’sı modeline uyuyor!
Bitcoin içi veriler ayın 6’sı modeline uyuyor!

Bitcoin için sihirli sayı gerçek mi oluyor?

Omkar Godbole, bu kapsamda 7.780 doların üzerinde yüksek hacimli bir kırılmanın piyasada boğa eğilimini işaret edeceğini vurguluyor. Piyasa analisti, bu durumda fiyatların 10 haftalık hareketli ortalama (MA) olan 8.310 dolar seviyesine yükseleceğini belirtiyor. Ancak her zaman olduğu gibi, Bitcoin fiyat hareketleri söz konusu olduğunda hiçbir şey garanti edilmez. Bu nedenle Omkar Godbole, muhtemelen lider kripto para biriminin tarihsel model doğrultusunda, güçlü bir fiyat hareketi yapabileceğini öngörüyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Coindesk

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin