Kripto borsası ticaret hacmi Ocak ayında tüm rekorları kırdı, 900 milyar doları aştı
Kripto borsası ticaret hacmi Ocak ayında tüm rekorları kırdı, 900 milyar doları aştı

Bitcoin için önümüzdeki 36-48 saat çok kritik: Analistler ne diyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin şok yükselişinin ardından hayli oynak günler geçiriyor. Bazıları bunun Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping’in Blockchain açıklamasından kaynaklandığını iddia ederken, hatrı sayılır bir kısım ise bu artışı Tether’e bağladı.

Dalgalanmanın ardındaki sebep ne olursa olsun, fiyat arttı ve 5 günden fazla bir süredir konsolidasyona devam ediyor. Bu birleşme azalan bir üçgene, aşağı yönlü bir forma uyum sağlamış durumda. BTC’nin fiyatı, desenin sonuna yaklaşıyor ve Bitcoin için yaklaşmakta olan düşüşe işaret ediyor.

Dahası, 100 günlük hareketli ortalama, fiyatın hemen altında yer alıyor ve ihlal edilene kadar geçici destek görevi görüyor. Ancak 200 günlük hareketli ortalama, fiyatın hemen üzerine çıkarak yükselişe geçmesini engellediği için fiyat ikilemde sıkışmış görünüyor.

Haberin yazıldığı anda Tether, 15 milyon USDT daha basmayı bitirdi. Ayrıca 29 Ekim’de 6 milyon USDT daha basıldı. Tether’in Bitcoin’in fiyat hareketlerinde çok güçlü bir etkisi olduğu açık. Stabil kripto paranın son günlerdeki hareketlerini ve son iki günde iki kez 370 milyon USDT’yi tutarlı bir şekilde yaktıklarını göz önünde bulundurursak, Bitcoin’in daha düşük seviyelere gittiği anlaşılıyor.

Analistlere göre patern kırıldığında BTC’nin fiyatı yaklaşık 7.800 dolara düşecek ve bu da 0,5 Fib seviyesi ve Bitcoin için çok güçlü bir destek seviyesi olacak. Bunun olması için fiyatın 100 günlük hareketli ortalamayı kırması gerekiyor.

Bitcoin için hedef neresi?

Bitcoin’in fiyatı şu anda arafta. Bununla birlikte, AMBCrypto analistlerine göre önümüzdeki 36 ila 48 saat içinde Bitcoin fiyatı 7.835 dolara varabilir.

AMBCrypto


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin