Soros fon yönetimi CIO’su, Bitcoin bir dönüm noktasında diyor
Soros fon yönetimi CIO’su, Bitcoin bir dönüm noktasında diyor

Bitcoin için 2017’deki boğa göstergesi açığa çıktı! Fiyat uçuşa mı geçiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, mevcut döngüsünde 2017 yükseliş modelindeki pek çok göstergeyi sergiliyor. Ancak her şeyin perde arkasında olduğu 2017’den farklı olarak, bu sefer ana akımda çok daha fazla ilgi var. Bu, “balon” anlatısının tarih olduğunu da kanıtlar nitelikte.

Bitcoin aynı oranda yükselirse 300 bin dolara çıkabilir

Son olarak Bitcoin’in bir sonraki boğa koşusunda %400’den fazla fırlayabileceğini işaret eden kritik bir tablo ortaya çıktı. Messari Crypto’nun en iyi araştırmacılarından Jack Purdy tarafından paylaşıldığı üzere Bitcoin, %471’lik bir artış yapmadan ve 20.000 dolarlık zirveye ulaşmadan önce 3.500 dolarda yaptığı aynı modeli sergiliyor. Fiyatlar 48 bin dolar civarında seyrederken, benzer bir artış Bitcoin’i 274 bin dolara kadar yükseltebilir.

Aynı görünüm Twitter hesabı Bitcoin Archine tarafından da paylaşıldı. 23.000’den fazla kullanıcıyla paylaşılan grafik, önceki boğa piyasası davranışıyla tutarlı varsayımsal bir fiyat hareketi gösteriyor. Bununla birlikte fiyatların 390.000 doların üzerine çıkabileceği de görülüyor.

Eskiden abartı görülen tahminler artık daha mümkün

Geçen yılın ortasında, bu tahminler kulağa aşırı gelebilirdi, ancak kripto para hızlı hareket ediyor. Son birkaç hafta ve ay içinde, kurumların, hükümetlerin ve etkili kişilerin ilgisi, Bitcoin’i dünya çapında bir varlığa ve her portföy için sahip olunması gereken bir konuma getirdi. Kitlesel olarak benimsenme ve/veya diğer en önemli varlıklar açısından ilgi hala minyatür ve fiyatlar henüz başlangıç ​​aşamasında. Bu nedenle bir zirveyi tahmin etmek neredeyse imkansız.

Şimdilik, Bitcoin 50 bin dolara büyük bir dirençle karşı karşıya. Hafta sonu boyunca bunun üstesinden gelme girişimi, buraya yaklaşıldıkça satıcılar kâr elde etmek istediği için reddedildi. Pazartesi günü erken saatlerde bir geri çekilme sonrasında Bitcoin, şu anki yüksek destek olan 48 dolara yerleşti ve 50 bin dolardaki desteğin ne kadar güçlü olduğu da anlaşılmış oldu.

Bir sonraki büyük gelişmeyle birlikte, boğalar bir kez daha 50.000 dolarıi kırmaya çalışacaklar. Eğer son sarsıntılar gerçekten işe yaradıysa, zayıf eller kaybolacak ve fiyatlar 50 bin doların üzerine çıkabilir.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin