Bitcoin hash rate yeni rekorunu kırdı: Fiyat için yükseliş işareti mi?
Bitcoin hash rate yeni rekorunu kırdı: Fiyat için yükseliş işareti mi?

Bitcoin hash rate’ı tüm zamanların en yüksek seviyesini vurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Haziran ayında yapılan Bitcoin düzeltmesi 10.000 doları aştı ve 14.000 doların altında 2019 seviyesinin üzerinde bir değer kazandı. Hash rate, Bitcoin fiyatından etkilenmiş gibi görünüyor.

Bitcoin fiyatı hash rate ile yükseliyor

Bitcoin Haziran ayında 10.000 doların üzerinde fırladı. Bu balistik yükseliş, 14.000 dolara yakın yeni 2019 seviyesinin kaydedilmesini sağladı. Yazım sırasında Bitcoin, günlük %6 oranında düşüşle yaklaşık 11 bin dolardan işlem görüyor. 

2018’deki düşük 3.000 dolar seviyesinden sonra toparlanma etkileyici olsa da fiyat artışı Bitcoin’in geleceğinin önemli bir gelişimine işaret etmekte başarısız oluyor. Ayrıca, fiyat dalgalanmaları arttıkça volatilite seviyeleri çatıya çarpıyor. Öte yandan, Bitcoin hash rate olumlu bir seyir izliyor. LeapRate.com konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Hash rate esasen madencilerin çalışmalarının tüm işlemlere olan değerini temsil ediyor. Haşrat Bitcoin fiyatından etkilenmiş görünüyor, ancak bunun tersi doğru değil, bu çok ilginç bir olgudur.

Yükselen Bitcoin, ATH seviyesine ulaşan hash rate artışına yol açıyor

Şu an yükselen fiyat, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan hash rate artışına yol açıyor. Ayrıca, madencilik gücü şu anda saniyede 69 exohash seviyesindedir. Bu aynı zamanda “daha ​​iyi bir fiyat ödülü için çevrimiçi madencilik donanımının arttığı” anlamına geliyor. Hash rate’daki artış Bitcoin işlemlerinde daha az gecikmeyle de bağlantılı olabilir. Ancak uzmanlara göre, Bitcoin hash rate’ının fiyatı yeni zirvelere götürüp götürmediği tam olarak belli değil.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin