Bitcoin, bu modele göre 100.000 dolar ulaşan yola tam olarak girdi, S2F
Bitcoin, bu modele göre 100.000 dolar ulaşan yola tam olarak girdi, S2F

Bitcoin hareketli geçen hafta sonunun ardından yükselişte

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hareketli bir hafta sonunun ardından Bitcoin, yine tanıdık olduğumuz bir direnç seviyesiyle karşı karşıya. Pazar günü 6.000 doların altına düşen BTC bugün yine bu seviyenin üstüne çıkmayı başardı. Haberin yazıldığı esnada 6.326 dolardan işlem gören BTC, günlük %2,84’lük kazanca sahip.

Yaklaşık yüzde 90’lık yükselişe rağmen Bitcoin hâlâ yüksek risk taşıyor

12 Mart’ta tarihinin en büyük çöküşlerinden birine sahip olan Bitcoin hâlâ tam bir iyileşme sağlayamadı. 3.700 dolara düştükten sonra neredeyse %90 artan BTC için istatistikler iyi şeyler söylese de uzmanlar mevcut küresel kriz sürerken kısa vadeli tahminlerinde çekimser kalmayı sürdürüyor.

Yüksek volatilite sürerken BTC bugün 6 bin 300 doların üstünü gördü. BTC fiyatı son altı yıldır bu kadar değişken değil ve önümüzdeki haftalarda bu değişkenliğin sürmesi bekleniyor.

Koronavirüs salgını tüm hızıyla sürüyor

Dünyadaki 2 milyardan fazla insan bir tür ev hapsi altında olduğundan küresel finans piyasaları zor bir dönemle karşı karşıya. Küresel ekonomi durma noktasına gelirken şimdiye kadar 600.000’den fazla insanda koronavirüs tespit edildi. Ölü sayısı ise 30 binin üzerine çıktı.

Küresel salgın tüm finans piyasalarını da etkiledi. Dünyanın dört bir yanındaki hükümetler finansal piyasaları kurtarmaya çalışıyorlar ancak şu ana kadar piyasalar yanıt verebilmiş değil.

Amerika Birleşik Devletleri’nin 6,2 trilyon dolarlık rekor teşvik paketi ise diğer taraftan doların değer kaybetmesine sebep oldu.

coinnounce

Anket: En çok tercih edilen 5 altcoin ve tercih edilme sebepleri


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin