Bitcoin yükseliş beklentilerini Aralık’a bıraktı, son görünüm ne durumda?
Bitcoin yükseliş beklentilerini Aralık’a bıraktı, son görünüm ne durumda?

Bitcoin Hakimiyet Oranı (BTCD), düşüşten sonra toparlanmak için mücadele ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin Hakimiyet Oranı (BTCD), potansiyel olarak güçlü bir şekilde yukarı yönlü hareketine başlıyor. Yukarı yönlü harekete neden olabilecek kısa vadeli bir tersine dönüşün başlangıç ​​aşamalarındadır.

Bitcoin hakimiyet oranı %47,72 oran ile en yüksek seviyeye ulaştıktan sonra 20 Ekim tarihinde düşüşe geçti. Ancak görünüşe göre %43,60 ile 0,5 Fib geri çekilme seviyesinde destek buldu ve sıçradı.

Teknik göstergelere göre göstergenin molada olduğu sonucuna ulaşılıyor. MACD, 0 çizgisinde ve negatif bölgeye geçmeye yakın görünüyor. Bu, kısa vadeli eğilimin uzun vadeli olana göre hız kaybettiğini düşüş eğilimi olduğunu gösteriyor. Bu sinyal daha önce bu yıl Ağustos ayında %39,56’ya düşmeden hemen önce olmuştu.

Benzer şekilde, Göreceli Güç Endeksi şu anda 50 seviyesinde yer alıyor. Potansiyel olarak bu çizginin altına düşebilir. RSI göstergesi momentum göstergesidir ve 50’nin altındaki geçişler genellikle yükselişten düşüş eğilimine geçiş olarak kabul edilir. Bununla birlikte, Süper Eğilim yükselişte (yeşil çizgi), bu nedenle günlük teknik göstergelerin yükseliş eğiliminde olduğunu söyleyebiliriz.

Cryptocurrency yatırımcısı @Murfski, dibe yakın göründüğünü ve yukarı yönlü bir hareketin beklendiğini belirten bir BTCD grafiğini paylaştı.

BTCD Bottom

Yukarıda görüldüğü gibi, günlük zaman dilimindeki teknik göstergeler oldukça karışık bir görünüm içersinde yer alıyor. Diğer taraftan altı saatlik grafik ise daha iyimser durumda.

BTCD, yükselen bir paralel kanalın destek hattından sıçramaya hazırlanıyor. Kanal sağlam olduğu sürece kısa vadeli yukarı yönlü hareket yükselişte diyebiliriz. Ayrıca, hem RSI hem de MACD göstergeleri yükseliş farklılıkları yarattı. Bu, BTCD değerleri düşerken düşüşün daha güçlü yerine zayıfladığı anlamı taşıyor. Bu hareket genellikle trend BTCD Channel

İki saatlik grafiğe göre %45,2 ile %45,7 arasında güçlü bir direnç yer alıyor. BTCD bu direnç aralığını aşmayı başarırsa eğer hızlı bir şekilde yukarı yöne hareket etmesi bekleniyor.

Bitcoin hakimiyet oranı dibe vurdu mu?

Uzun vadeli haftalık grafik, BTCD’nin 39.50 yatay destek alanında sıçradığını gösteriyor. Sıçrayıştan önce RSI’daki yükseliş sapması geldi. Bununla birlikte, RSI göstergesi gizli bir düşüş eğilimi içerisinde olabilir. İlki genellikle bir yükseliş eğiliminin tersine dönmesinden önce gelirken, ikincisi genellikle düşüş eğiliminin tersine dönmesinden önce geliyor.

BTCD artışının bu farklılığı geçersiz kılıp kılmayacağı ise henüz bilinmiyor. Her koşulda, BTCD 52.65’te 0,382 Fib geri çekilme seviyesine bile ulaşmadığından, trendin yükseliş olarak değerlendirilebilmesi için henüz çok erken. Ancak kısa vadeli yükseliş için bir sorun gözükmüyor.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Adapazarı mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin