Bitcoin fiyatının yükselmesi yatırımcılara
Bitcoin fiyatının yükselmesi yatırımcılara güven verdi

Bitcoin fiyatının yükselmesi yatırımcılara güven verdi

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin fiyatının yükselmesi yatırımcılara güven verdi. 20 Mart tarihinde Bitcoin (BTC) fiyatı, Aralık ayının en yüksek seviyesi olan 20.000 dolardan yaklaşık yüzde 70 oranında düştü. Bitcoin (BTC) fiyatı, sert bir başlangıçtan sonra bugün 9.000 dolarlık seviyeyi kırdı.

Bitcoin fiyatı SEC düzenlemeleri nedeniyle dalgalandı

Aralık ayındaki yüksek seviyeyi takiben BTC fiyatı, uygun şekilde aşağı doğru hareket etti. 17 Ocak’ta BTC’nin fiyatı 20.000 doların alt seviyesini zorlayarak, 9.724 dolara düştü. Şubat ayı BTC fiyatı, 2017 yılı Kasım ayından bu yana ilk kez 9.000 doların altına düştü.

Şubat ayına kadar, fiyatın daha da azalabileceğini iddia eden analistlerle birlikte fiyat sadece 5.922 dolara kadar düştü. Şubat ayı sonunda ve Mart ayı başında BTC fiyatı, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından borsalarda yapılan yeni düzenlemelere yönelik  haberler sonucunda 9.000 dolar civarında dalgalandı.

Bitcoin fiyatının yükselmesi artışın uzun ömürlü olacağına işaret ediyor

BTC fiyatının, 9.000 doların üzerindeki fiyatlara tekrar dönüşü, birçok tüccar ve yatırımcının BTC değerinin daha da artması için ihtiyaç duyduğu güveni sağlayacaktır.

Analistler, sonuçların uzun ömürlü olacağına ve bariyeri kırmak için daha güçlü bir artışın gerekli olduğuna inanıyorlar. BTC fiyatının 9.000 doların üstündeki en yakın seviyeye yakın bir zamanda çıkacağı düşünülüyor.

https://twitter.com/CryptoChoe/status/976153290286215169

G20 kripto paraları dünya ekonomisi için risk olarak görmekten vazgeçti

20 Mart bildirilen G20 kripto belgesinin bir taslağında, G20’nin kripto paraları dünya ekonomisi için risk olarak görmekten vazgeçtiği belirtiliyor. G20, kripto para birimleri sınıflandırma konusunda daha ılımlı bir yaklaşım benimseyerek kriptoyu bir para birimi yerine bir varlık olarak gördüğünü söylüyor. Bu haberden sonra,  BTC fiyatı 1000 dolar civarında artış gösterdi. Bazıları bunu 9.000 dolarlık psikolojik eşikten geçmek için olası bir neden olarak görüyor.

Cointelegraph

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir