Dünyaca ünlü analistten halving öncesi için çarpıcı Bitcoin tahmini!
Dünyaca ünlü analistten halving öncesi için çarpıcı Bitcoin tahmini!

Bitcoin fiyatını 10.000 dolar ve daha yüksek seviyeye çıkaracak 5 neden

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Daha derine bakarsanız, Bitcoin’in 10 bin dolar olarak tahmin edilmesi, sadece mantıklı değil, aynı zamanda ne kadar küçümsendiği de şaşırtıcı.

Bitcoin daha sağlam ilerliyor

Bir zamanlar Bitcoin insanların uygun olduğunu düşündüğü sayısız değere sahipti. Birkaç kuruştan 20.000 dolara gidecek bir varlığın belirlenmesi zor. Ancak, şu anki fiyattın da kripto için oldukça düşük olduğu açık. Hatta buna inanmak için birkaç neden var.

Ayı piyasasının belirsizliğinin sona ermesi, yükselen yükseliş hissiyatı, Blockchain’in benimsenmesi, göreceli değeri ve kullanılmayan piyasa gibi nedenlere dayanarak Bitcoin’in 10.000 ABD dolarına ulaşacağını ve daha da büyüyebileceğini tahmin etmek oldukça kolaydır

Ayı piyasasının sonu ve boğa başlangıcı

Bitcoin 20.000 doların peşinde koşarken, 3.000 dolara iğrenç bir düşüşle hızı kesildi, tokenin onbinlerce dolara mal olması konusunda endişelenecek bir şey yok. Bununla birlikte, bu son ralli parabolikti ve yutturmacadan başka bir şeye dayanmayan spekülatif bir balon oldu.

Bu, ayı piyasasına yol açtı, ancak bu pazarda teknolojinin temelleri ile bir bütün olarak pazarın büyümesi ve gelişmesi için gereken zamanı sağladı ve şimdi de, kripto para birimleri bolluğu ile hızlı büyüme için iyi bir temel var.

Blockchain

Blockchain’in altında yatan teknoloji Bitcoin aldatmasından uzaklaşmayı başardı. Bu süre zarfında, teknolojiden faydalanmak isteyen birçok büyük şirket tarafından tanımlandı ve böylece uygulamaya geçildi.

Blockchain ayrıdır, fakat Bitcoin ile bağlantılıdır ve bu ayrım kendi başına hareket edebileceği anlamına gelir. Ancak Blockchain’in ulaştığı olumlu haberler, büyük şirketlerin tüm alanla ilgilendiğine dair kanıtlar bulunduğundan, piyasa üzerinde iyi bir etkiye sahip olabilir.

Küçük yavru varlık

Şu anda, Bitcoin piyasası 100 milyar doların altında bir değere sahip ve bu, tamamen dijital bir varlık için daha az uygulama ve gelecekteki kullanımı olan diğer varlıklara kıyasla, çok küçük bir para gibi gözüküyor.

Bitcoin’in değeri 10 kat artabilir ancak değeri hala 1 trilyon doların altında olacak ve ABD’nin ulusal borcunun sadece 21 trilyon dolar olduğu göz önüne alındığında, bu durum gerçekten perspektifi ortaya koyuyor.

Kullanılmayan pazar

Bitcoin ve diğer kripto para birimleri ile Blockchain hala ‘iPhone anını’ aradığı söyleniyor. Yani, hayatın ayrılmaz hale geldiği kitle benimseme zamanını bekliyor. Katil uygulama, Bitcoin ve Blockchain için bulunduğunda, bu sınırlı varlıkta bir patlama yapacaktır.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin