Bitcoin fiyatındaki potansiyel fırsatlar: Trend çizgisi destek olabilir!
Bitcoin fiyatındaki potansiyel fırsatlar: Trend çizgisi destek olabilir!

Bitcoin fiyatındaki potansiyel fırsatlar: Trend çizgisi destek olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir vadeli işlem yatırımcısı olan Satoshi Flipper, geçtiğimiz Kasım ayında piyasada üstünlükleri olduğunu düşünen Bitcoin ayılarını küçük düşürdü. Ayılar, o dönemde Bitcoin’in 12.000 dolara düşeceğine güçlü bir şekilde inanarak, piyasayı kontrol ettiklerini düşünüyorlardı. Ancak bu tahminleri yanıltıcı oldu.

Bitcoin konusunda her zaman iyimser olan Satoshi Flipper, ayıların bu başarısız girişimini hatırlattı. Özellikle, “Şu anda ayılarla 29.000 dolar ve 30.000 dolar seviyeleri hakkında tartışıyorum ve hâlâ üstünlükleri olduğunu düşünüyorlar” dedi. Flipper’ın ayılarla tartıştığı fiyat destek seviyelerine bakıldığında, BTC’nin değer kazandığı görülebilir.

Ayrıca, yukarıdaki grafik, BTC’nin Kasım 2022’den bu yana nasıl her zaman daha yüksek dipler yaptığını gösteriyor. Basın zamanında BTC 29.379 dolardan işlem görüyor. Son 24 saatteki işlem hacmi de %23’ten fazla artarak 13.109.747.358 dolara ulaştı.

2023’ün başından beri BTC, her düşük seviyede bir artış yaşayarak ardından küçük dikey dalgalanmalarla yatay hareket etti. Şu anda BTC konsolidasyon aşamasındadır. BTC’nin düşebileceği bir olasılık da bulunuyor ve böyle bir durumda Destek için trend çizgisine (28.000 dolar – 29.000 dolar) ulaşabiliriz.

Ancak BTC’nin düşüşü trend çizgisinde desteklenirse, Bitcoin için umut verici olabilir. Geçmişteki gözlemlere dayanarak, trend çizgisi BTC için bir fırlatma rampası görevi görmüştür. Bu nedenle, BTC için büyük bir artış yaşanabilir.

Ayrıca, trend çizgisi uzun vadeli hareket etmek isteyenler için iyi bir giriş noktası olabilir. BTC yükselirse, 41.300 dolara kadar yükselebilme potansiyeline sahiptir. Ancak yükseliş yolunda 31.600 ve 38.300 dolar seviyelerinde dirençle karşılaşabilir. Bu direnç seviyeleri, daha az risk almak isteyen alıcılar için iyi bir çıkış noktası gibi görünüyor.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin