featured
Bitcoin fiyatında ani düşüş

Bitcoin fiyatında ani düşüş

service service
Share

Share This Post

or copy the link

29 Kasım sabahına yine yükselişle uyanan ve gün içinde 11 bin 500 dolarlık yeni rekor seviyesini gören Bitcoin fiyatında ani düşüş gerçekleşti.

Coinmarketcap verilerine göre öğleden sonra rekor seviyesine ulaşan BTC 16:00 sularına kadar dalgalı düşüş sergiledi ve 10 bin 800 dolar bandında bir direnç oldu. Yeni alımlarla 11 bin 200 dolara kadar yükseldi ancak 17:00 sularında düşüş başladı. Saat 20:00’a kadar süren düşüş 9bin 600 dolar seviyesinde direnç gördü ve tekrar yükselişe geçti. Yükseliş destek göremedi ve haberin yazıldığı dakikalarda 9bin 800 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

coinmarketcap btc grafik

Türk borsalarında ise 49 bin 400 seviyelerinden işlem gören BTC, 37 bin 500 seviyesine kadar düştü. Yaklaşık 12 bin Liralık bu farkın, günlük en yüksek Bitcoin fiyat aralığı olduğunu tahmin ediyoruz.

Bitcoin fiyatında ani düşüş nedeninin GDAX borsasının kısa süreli servis dışı kaldığından dolayı panik satışlarının birbirini tetiklemesi olduğu düşünülüyor.

Bitcoin fiyatı düştüğünde ne yapmalı?

Şayet elinizde fiyat yüksekken aldığınız Bitcoinleriniz var ise bu yazı size ne yapmanız gerektiği konusunda bir tavsiyede bulunabilir.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin