Bitcoin (BTC) serbest düşmeye devam ediyor, 2019'da 20 bin dolarlık rüya hala mümkün mü?
Bitcoin (BTC) serbest düşmeye devam ediyor, 2019'da 20 bin dolarlık rüya hala mümkün mü?

Bitcoin fiyatına ayılar hükmediyor! Peki bundan sonra bizi ne bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), aniden son yükseliş rallisini sonlandırarak değerinden 400 doları sildi. Bir kripto para analistine göre önde gelen kripto para birimi Bitcoin, 3.200 ila 4.200 dolar aralığında uzun süre ticaret yapabilir.

Bitcoin fiyat grafiği
Bitcoin fiyat grafiği

Craig Erlam: “Bitcoin’de aşağı yönlü risk baştan daha büyük.”

Oanda’nın kıdemli piyasa analisti Craig Erlam, Bitcoin fiyatının son dönemdeki ticaret yapısı konusunda şunları söyledi:

Sadece 3.200 ila 4.200 dolar aralığında bir konsolidasyon dönemindeyiz ve bu aralığın zirvesinde olduğumuz için aşağı yönlü riskin baştan daha büyük olduğunu söyleyebilirim. Bu aralıkta birkaç hafta veya daha uzun süre beklemek beni şaşırtmaz.

Önde gelen kripto para birimi Bitcoin, yazım sırasında yüzde 5,2 oranında düşüşle 3.801 dolar seviyesinden işlem görüyor. Kripto para birimlerinin amiral gemisi şu anda 66,7 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Bitcoin (BTC) yazım sırasında piyasa değeriyle 11,2 milyar dolarlık bir son 24 saatlik işlem hacmini yönlendiriyor. Bitcoin (BTC) ticaretine şu anda yüzde 21 oranıyla BitMEX Borsası hakim konumunda.

Marketwatch

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin