Kripto para piyasası 1 milyar doların üzerinde
Kripto para piyasası 1 milyar doların üzerinde

Bitcoin fiyatı şimdi hangi seviyeleri görecek? İşte 3 analistten çarpıcı fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı için sırada ne var? Fiyat hangi seviyeleri görecek? İşt 3 analistten çarpıcı Bitcoin fiyat tahmini karşınızda…

Bitcoin fiyatı için sırada ne var?

Mike McGlone: “Bitcoin Mayıs ayından bu yana ilk güçlü destek bölgesine vurdu.”

Bloomberg Intelligence’de kıdemli bir analist Bitcoin’de boğa hissettiğini söylüyor. Mike McGlone’a göre, BTC Mayıs ayından bu yana ilk güçlü destek bölgesini vurdu ve CME Group’un önümüzdeki yılın başlarında Bitcoin opsiyonlarını piyasaya sürmesi uzun vadede yeni bir ralli tetiklemesine yardımcı olmalı. Analist şunları söyledi:

Mayıs ayından bu yana ilk iyi destek bölgesine fiyat düştü. Bitcoin, turuncu renkte 6.500 doların üzerine çıktığında iyileşmeye işaret etti. Bu seviye şimdi 52 haftalık ortalama, beyaz renkte. 8.000 ila 6.500 ABD doları iyi bir destek alanıdır. İlk iyi direnç şimdi yaklaşık 10.500 dolar. Opsiyonlar gelecek yıl işlem yapmaya başlayacak, bu nedenle duyarlı uzun pozisyonlar garantili görünüyor.

Tone Vays ve  Josh Rager Bitcoin’de dikkatli davranıyor

Bu arada, trader Tone Vays dikkatli davranıyor ve Bitcoin’in düşmek için daha fazla yeri olabileceğini söylüyor. BlockTV’ye verdiği röportajda Vays, BTC’nin 2019’un başında başlayan meteorik ralliyle düzeltmeye devam edebileceğini söyledi. Josh Rager ise boğaların ivmeyi geri alması için BTC’nin 8.800 doların üzerinde kapanması gerektiğini söyledi. Analist şunları söyledi:

BTC, 8.000 dolarda hoşlandığı bir destek bulmuş görünüyor. Sipariş defterlerini izlemeye devam edeceğiz ve fiyatın 8.750-8.800 dolarlık bölgeye nasıl tepki göstereceğine bakacağız. Daha fazla aşağı yönlü hareket bekliyoruz, ancak şiddetli bir döküntüden sonra yanlara doğru hareket bekleniyor. 8.800 doların üzerinde bir kapanışla daha fazla boğa ortaya çıkacak.

 

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin