Grayscale, Blockchain hisse senetleri adına yeni bir ETF başvurusu yaptı
Grayscale, Blockchain hisse senetleri adına yeni bir ETF başvurusu yaptı

Bitcoin fiyatı ile birlikte Grayscale’in varlıkları da inanılmaz bir rekor kırdı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Önde gelen dijital varlık yöneticisi Grayscale, BTC’nin 28.000 doların üzerindeki zirveye muhteşem yükselişiyle birlikte, yönetimi altındaki varlıkların 19 milyar dolarla tüm zamanlar rekoru kırdığını duyurdu. Bitcoin rekordan rekora koşarken Grayscale’de de durumlar gayet iyi görünüyor.

Grayscale’in varlıkları 19 milyar doları aştı

Yeni rekor, bir önceki haftanın tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 16,4 milyar dolardan %16’lık bir artışa tekabül ediyor. 15 Aralık’ta, Grayscale’in yönetilen toplam varlıkları (AUM) 13 milyar dolardı ve 1 Kasım’daki 7,6 milyar dolardan bir buçuk ayda %71’lik muazzam bir değer artışı gösterdi.

Grayscale’in Bitcoin Trust ürünü, toplam AUM’nin %85’ini (16,3 milyar dolar) oluşturuyor. Onu şu anda 2,1 milyar dolar değerinde olan ve agresif bir şekilde büyüyen Ethereum Trust izliyor.

Bitcoin ve Ethereum başı çekti, ötekiler zayıf kaldı

Önemli kazançları olan diğer kripto Trust ürünleri, sırasıyla yaklaşık 151 milyon dolar, 85,5 milyon dolar ve 72,9 milyon dolar değerinde olan Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) ve Ethereum Classic. Şirket XRP, Stellar Lumens (XLM) ve gizlilik parası Zcash için ise Trust ürünlerde çok daha az yatırıma sahip ve bunlar Grayscale’in kötü performans gösteren kripto portföyleri olarak dikkat çekiyor.

New York merkezli yatırım fonu, hem bireylere hem de kurumsal yatırımcılara dijital para sınıfının benimsenmesi için güvenli ve sigortalı bir geçit sağlamak için yatırım yapıyor. Firma, “gelecek dijitalse yatırımların da dijital olması gerektiğine” inanıyor.

“2020 kripto paraların esnekliğini kanıtladı.”

Grayscale, 2020’nin kripto para birimlerinin esnek tarafını ortaya çıkardığını ve daha fazla kurumsal yatırımcının Bitcoin ve diğer kripto para birimlerine yatırım yapmak adına akın ettiği için daha fazla pazar büyümesinin bekleneceğini belirtti.

“Dijital para birimleri 2020’de direnç gösterdi. Yatırımcılar portföylerini daha da çeşitlendirmenin bir yolu olarak dijital para birimlerine dönüyor.”

Y kuşağının önemine dikkat çekiyorlar

Dijital varlıklar sınıfının parlak geleceğine güvenen Grayscale, birincil hedef pazarı olarak Y kuşağını seçti. Bu kuşak şu anda yaklaşmakta olan yatırımcı sınıfının en büyük grubunu oluşturuyorlar; teknoloji meraklısı ve yenilikçi, geleneksel finansal yapılara güvenmiyorlar ve bu nedenle kripto para birimlerini benimseme olasılığı en yüksek olanlar bu kişiler.

Dahası, milenyum kuşağı, baby boomer’lardan 3 trilyon dolara varan servet transferinden doğrudan yararlanıyor. Grayscale, bu paranın büyük kısmının doğrudan kripto pazarına yatırılabileceğini düşünüyor.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin