Tanınmış analistten Bitcoin ve XRP için korkutan senaryo! “Dördüncü çeyrek sıkıntılı geçecek”
Bitcoin kârlı bir yatırım mı? Dikkat çekici bir veri ortaya çıktı

Bitcoin fiyatı için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, geçen haftaki 6.900 dolarlık düşük seviyesinden bu içeriğin yazıldığı tarihte 8.300 dolara yükseldi.

Bu hareket, çoğu tüccarı, hazırlıksız yakaladı, tabiri caizse, bu son dalgalanma, BitMEX gibi platformlarda on milyonlarca dolar değerinde BTC short pozisyonunun kapanmasına neden oldu.

Buna rağmen, bu hamleyi ön gören bir analist var. Analist, Credible Crypto, 6 Aralık’ta, aşağıdaki tweet’i yayınladı, BTC’nin 6.800 $ ‘a ulaşmasını beklediğini ve daha sonra 8.200 dolara kadar yükseleceğini ön gördü.

Bu analiste göre Bitcoin pazarı için sırada ne var?

Credible Crypto ‘nun tweet’ine göre, kripto para piyasası, güçlü bir düşüşle devam edecek. Diğer tweet’lerinde, tüccar, Bitcoin, Ethereum, XRP ve diğer kripto para birimlerinin uzun vadeli zaman çizelgesi tablolarına göre, boğaların yine çok hızlı hareket ettiğini  ve bunun ralli öncesi seviyelere geri dönüş olabilecek şekilde sonuçlanabileceğini ima etti. Ve ilginçtir ki bazı teknik göstergelerde bu fikri teyit ediyor…

Kripto para tüccarı CJ, Bitcoin’in şu anda önemli bir yüksek hacimli düğüme yaklaştığını, yani BTC’nin son birkaç ay içinde birçok işlem gördüğü anlamına geldiğini belirtti. Bu, boğaların kripto para birimini düğümün üzerine itmek için yeterli momentuma sahip olmaması gerektiği anlamına gelirse bu da mevcut rallinin başarısız olmasına ve güçlü bir geri dönüşe neden olabilir.

Başka bir tüccar da bu düşünce sürecini tekrarladı. Kendi tweet’inde, yüksek zaman çerçevesi hareketli ortalamalarının henüz sıfırlanmadığını, yani Bitcoin’in şu anki artışının BTC’nin yakında 7.600 doları tekrar ziyaret edeceğini gösteren bir “olgunlaşmış yukarı trend” olduğunu açıkladı.

Boğa eğilim oluşumu

Yukarıda belirtildiği gibi 7.000 $ ‘ın ortalarına kısa bir geri çekilme tamamen mümkün olsa da, tüccarlar arasında büyüyen fikir birliği orta vadeli eğilimin boğaları desteklemesidir.

Önceki raporlara göre, Adaptive Capital’in yeni analisti CL, kısa süre önce Bitcoin’in dört saatlik grafiğinin orta vadede açık bir geri dönüş belirtisi gösterdiğini belirtti.

Tüccar ve analist özellikle şu anda yükseliş eğilimi olduğunu iddia ettiği Bollinger Bantları göstergesine baktı:

Fiyat 4 saatlikte 200 MA’dan, özellikle konsolidasyondan sonra bantlardan sapmaya başladığında ve bir BB sıkması olduğunda, genellikle yeni bir eğilim ortaya çıkar. Söyleyecek çok şey yok, ben dipleri alacağım.

Ayrıca, dört saatlik grafik, 50 üstel hareketli ortalama ve 200 üstel hareketli ortalama boğa geçişine sahne oldu. Bu da şu an boğaların kesin olarak kontrolü ele geçirdiğini gösteriyor.

ethereumworldnews


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin