bitcoin fiyatı
Bitcoin’in BitFinex’teki açık ve long pozisyonları hızla artmaya devam ediyor ve son zamanlarda popüler kripto para borsasında yeni bir rekora koşuyor.

Bitcoin fiyatı alçalan üçgen formasyonunda, Peter Brandt alış (long) pozisyonlarına dikkat çekiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tecrübeli trader Peter Brandt, Bitcoin fiyatı azalan üçgen formasyonunda olmasına karşın, yükseliş potansiyeline dikkat çekerek yatırımcılara yeni tavsiyelerde bulunuyor.

Brandt kısa vadede Bitcoin fiyatı için uyarıyor

7 Eylül’de yayınladığı bir dizi sosyal medya güncellemesinde, Bitcoin’de daha çok yükseliş yanlısı fikirleriyle bilinen Brandt, aşağı doğru baskı görülmesine rağmen hala yukarı yönlü bir kopma olabileceğini belirtti.

“Bitcoin düşen bir üçgenin formasyonunda hareket ediyor. Acemi grafik uzmanlarının size farklı şeyler söylemelerine bakmayın ” diyerek ve BTC/USD grafiği üzerinde yorum yaptı:

Fiyatların, azalan bir üçgenin üst çizgisinden yukarı yönlü sıçrama yapmasını yıllar boyunca çok kere tanık olduk.

Brandt, Bitcoin pazarlarına klasik grafik tekniklerini uyguluyor ve Bitcoin’in kendilerine uymadığına inanan bazı kimselerden eleştiri almaya devam ediyor.

Mevcut şartlar altında, Bitcoin büyük olasılıkla daha uzun yatay çizgi de üçgenden çıkacaktır – bu durumda düşüş daha düşük seviyelerde kalabilir.

BTC’de alış (long) pozisyonu açma zamanı mı?

Bu noktada, Brandt son aylara kıyasla göreceli fiyat baskılaması nedeniyle uzun zamandır BTC’de olduğunu belirtti. Trader, 10 ile 100 BTC arasında bir tasarrufa sahip olduğunu söyledi.

Öte yandan Bitcoin’in teknik gücü geçtiğimiz haftalardaki düşük fiyat performansıyla birlikte artmaya devam ediyor.

Örnek olarak, kripto paranın ağ hash rate’si, bu hafta saniyede 100 kentilyon hash arasındaki çarpıcı mesafeye ulaşan tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşmaya devam ediyor.

Hesaplamalar, Bitcoin’in güvenlik ve karlılığının 2019’un başında başlayan bir değişimi yakalayan eşi benzeri görülmemiş seviyelerde olduğunu gösteriyor.

Bu arada bazı analistler, Brandt’a benzer bir tablo çizdi. Twitter’da popülerliği artmaya devam eden bir analist olan Mia Tam, Pazartesi günkü BTC/USD için aşağı doğru bir görünümün tersine dönme eğilimine dikkat çekti.

Genel görüş, yılın geri kalanında Bitcoin’i etkileyen birkaç olayı işaret ediyor. İlki, uzun zamandır beklenen Bakkt’ın fiziksel Bitcoin vadeli işlemlerinin bu ayın ilerleyen günlerinde başlaması.

Kurumsal ilginin ortaya çıkmasından sonra, gözler, Ekim’de iki Bitcoin borsa yatırım fonunun (ETF’lerin) piyasaya çıkma kararına odaklanacak.

Son olarak, Mart 2017’den bu yana ürünlerini onay almak isteyen operatörler, ABD düzenleyicilerinden ertelemeler ve reddetmeler görmüştü.

bitcoinist

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin