7 Eylül Bitcoin fiyat analizi: BTC 10.000 doları koruyabilecek mi?
7 Eylül Bitcoin fiyat analizi: BTC 10.000 doları koruyabilecek mi?

Bitcoin fiyatı 12.000 dolara dayandı: Sıradaki hamle ne olacak? 2 analistten tahminler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı 15 Ağustos’ta 11.975 dolar seviyesini geçti ve 12 bin doları çok daha yakından tehdit etmeye başladı. Tehran Crypto isimli bir TradingView analisti, yatırımcıları BTC fiyatının sıradaki hamlesinin 11.300 dolar olacağı yönünde uyardı.

Günlük Bitcoin fiyat grafiği

BTC fiyatı, günün başında 11.700 dolar seviyesinin yakınında durakladı. Ardından 11.975 dolar seviyesini geçerek bir günün en yüksek seviyesi olan 11.981,46 ABD dolarına ulaştı. Bu haberin yazıldığı sırada Bitcoin fiyatı 

TradingView analisti Tehran Crypto, BTC fiyatının 11.600 dolar seviyesinin altına düşeceğine inanıyor.

Poppe: “10.500 dolara hazırlanın.”

Analist, BTC/USD çifti için yükselen bir kama modeli gözlemlediğini ifade ederken BTC fiyatının, aşağı yönde bir kırılmadan sonra yükselen kama modelinin altına düşeceğini öne sürdü. Önde gelen kripto para birimi, 13 Ağustos’tan beri yükselen kama modelinde işlem görüyor. Analiste göre kırılma meydana gelirse fiyat 11.356,44 dolar seviyesine veya 11.587 dolar seviyesinde bulunan günlük desteğe düşebilir.

15 Ağustos’ta BTC fiyatı yükselen kama modelinin altına düştü ve bu ticaret aktif hale geldi. Fiyat çizgisi öğle saatlerinde 11.732 dolar seviyesine doğru gerilerken bundan sonra neler olacağı merakla bekleniyor.

Bitcoin için sıradaki hamlenin bir geri çekilme olacağını öngören tek kişi Tehran Crypto değil. Michael Van de Poppe de geçtiğimiz günlerde BTC’nin kısa vadede 10.500 dolar seviyesine gerileyebileceğini ifade etmişti. Bu haberin yazıldığı sırada Bitcoin, 11.876 dolara kadar geri çekilmiş durumda.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *