Tanınmış analistten Bitcoin ve XRP için korkutan senaryo! “Dördüncü çeyrek sıkıntılı geçecek”
Tanınmış analistten Bitcoin ve XRP için korkutan senaryo! “Dördüncü çeyrek sıkıntılı geçecek”

Bitcoin fiyatı 12.000 dolar seviyesinde savaşmaya devam ediyor: İşte olumlu olumsuz BTC gelişmeleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Lider kripto para neredeyse iki hafta süren parabolik yükselişinde, büyük bir düzeltme ile karşılaştı. Düşüşe, borsalarda işlem hacimlerinde önemli bir artış eşlik etti. Örneğin, dünyanın en büyük platformlarından biri olan Binance, toplamda 2 milyar dolar hacim artışı yaşadı. Ayrıca BTC, son 1,5 yılda en iyi performansı olan %183’lük bir artış kaydetti.

Ancak, düşüş çok uzun sürmedi; 28 Haziran’da, Bitcoin bir toparlanma ile saatlik %6’dan fazlasını geri aldı. Fiyat 10.300 dolardan 11.908 dolara yükseldi ve bu da bazı altcoin fiyatlarındaki artışı etkiledi. Daha da önemlisi, Bitcoin yeni işlem hacmi endeksini 24 saatte 46 milyar dolardan fazlasına ulaştı.

CoinMarketCap tarafından Bitcoin grafiği

CoinMarketCap Bitcoin grafiği

Bir başka rekor, 1.7 milyar dolar değerinde Bitcoin sözleşmesinin değiştirildiği CME platformunda gerçekleşti. Bu, hem değiştirilen sözleşmelerin sayısı (29.225) hem de değer açısından kaydedilen en yüksek seviyedir. Bitcoin fiyatı azalan yüksek ve düşük bir yapı oluştururken inen kanalın içinde olduğu ortaya çıktı. Bütün bunlar göreceli olarak yüksek işlem hacimlerinin arka planında gerçekleşti.

TradingView tarafından BTC / USD grafiği

TradingView BTC/USD grafiği

Diğer bir düşme sinyali, RSI olarak kabul edilebilir. Düzeltmenin muhtemel devamı, hareketli ortalamanın (MA) 50 periyodu ile parçalanmasıyla gösterilir. Bu nedenle, düşüşün devam etmesi halinde, fiyat 10.000 – 10.300 dolar arasında olabilir.

TradingView tarafından BTC / USD grafiği

TradingView BTC/USD grafiği

Günlük zaman diliminde durum farklı. Yükselen yükselişlerden gelen yükselişli yapılar halen önemlidir. Ayrıca MA 5 ve 10 “kuzeye” yönlendirilir. Böylece, daha uzun bir sürede, en az direnç gösteren yol oluşur.

BTC fiyatı yazı yazarken 11.814 dolardan işlem görüyor.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin