Şimdi de Bitcoin vadeli ve spot işlemleri tartışılıyor: Peki hangisi avantajlı?
Şimdi de Bitcoin vadeli ve spot işlemleri tartışılıyor: Peki hangisi avantajlı?

Bitcoin ETF baskısı: SEC’e yeni bir karışık başvuru yapılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünya, SEC’in iki olağanüstü Bitcoin ETF başvurusu üzerine ertelenen kararlarını beklerken, birileri yeni bir başvuruda bulundu. ABD Ticaret Endeksi Fonu Vakfı, dün hem Bitcoin hem de Ethereum portföyüne dayanan karışık bir fon için başvuruda bulundu.

Bitcoin ETF kararı uzayabilir

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), saf Bitcoin tabanlı ETF’lere karar verirken çok hızlıymış gibi görünmüyor. Şimdi ise Ethereum etkilerini de göz önünde bulundurmaları gerekiyor. Amerika Birleşik Devletleri Ticaret Fonları LLC (USCF), XBET fonunun varlıklarını iki kripto para birimine yatırmak istiyor.

Yayınlanmış Bitwise ve Vaneck kararları

Umarız, yeni dosyalama Bitwise Asset Management ve VanEck / SolidX’ten gelen başvurularla ilgili yakın kararları geciktirmez.

SEC, kararını vermeden hemen önce bu yılın Mart ayında erteledi. Ne yapacaklarını belirlemek için sırasıyla 16 Mayıs ve 21 Mayıs tarihlerine kadar onaylama, reddetme veya işlem başlatmaya karar verdiler.

Bu, bir hafta içinde Bitwise ETF hakkında nihayet bir karar alabileceğimiz anlamına geliyor. Her ne kadar SEC karar vereceğim dese de belki de bu sadece “tekrar ertelemek” için başka bir açıklama olacaktır.

Piyasa SEC kararını beklemiyor

SEC Üyesi’ne rağmen, Robert J Jackson Jr’ın bir Bitcoin-ETF’nin kaçınılmaz olduğuna dair güvencesi var. Bitcoin bazlı bir ETF’nin onaylanmasının, kripto-kışın erimesini başlatan katalizör olacağı öne sürdü.

Ancak o zamandan beri, Bitcoin dünyası SEC’in sınırsız reddi ve gecikmesinden sıkıldı ve kendini defrost kararı aldı. Bu nedenle, başka bir Bitcoin ETF’nin en son girişimi şimdi yeniden canlanan Bitcoin boğa piyasası için ek iyimserlik sağlayabilir.

Bitcoinist

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin