Bir ülke daha Bitcoin düzenlemelerini uygulamaya koyuyor
Bir ülke daha Bitcoin düzenlemelerini uygulamaya koyuyor

Bir ülke daha Bitcoin düzenlemelerini uygulamaya koyuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önümüzdeki yılın başlarında, yeni Para Aklama Karşıtı (AML) düzenlemeler kapsamında Alman Bitcoin ve kripto para birimi işletmelerinin Federal Mali Denetim Otoritesi (BaFin) tarafından verilen lisanslara sahip olmalarını gerekecek.

Almanya: Bitcoin ve kripto işletmeleri BaFin Lisansına sahip olmalı

Yeni düzenlemeler, borsalar ve cüzdan sağlayıcıları gibi kriptoyla ilişkili işletmelerin BaFin tarafından lisanslanmasını ve AML düzenlemesine uymasını gerektirecek. Çünkü kripto varlıkları 1 Ocak 2020’de bir finansal araç olarak kabul edilecek. Yerel medyaya göre, sıkı Bitcoin düzenlemeleri, kripto şirketlerini diğer AB ülkelerine geçmeye zorluyor.

Öte yandan, hukuk firması Hengeler Mueller’in ortağı olan Christian Schmies, sektörde daha fazla büyümeye izin verecek daha fazla netliğin sağlanacağını öngören düzenlemeyi memnuniyetle karşıladı. Ona göre, “teknoloji henüz kurumsal yatırımcılar tarafından kabul görmedi, çünkü güvenilir bir yasal çerçeve eksik” daha fazla netlik gerekli. Cointelegraph’ın bildirdiği gibi, BaFin geçtiğimiz günlerde güvenlik ihracatı firması Fundament Group için Ethereum merkezli bir emlak tahvilini onayladı.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin