8 Eylül Bitcoin Diamond fiyat analizi: BCD için beklenen seviyeler
8 Eylül Bitcoin Diamond fiyat analizi: BCD için beklenen seviyeler

Bitcoin Diamond (BCD) yüzde 102’den fazla arttı: İşte nedeni!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Diamond (BCD) bu hafta pazarda en büyük kazanan para oldu. Kripto para, son 7 günde %102’den fazla ve son 24 saatte %80’den fazla artış gösterdi. Bitcoin Diamond’un fiyat artışı piyasada büyük yankı uyandırdı ve sert yükselişin arkasındaki sebep hakkında çeşitli spekülasyonlara neden oldu. Çoğu kişiye göre bu artışın nedeni kripto paranın HitBTC’de listeleneceğinin duyurulması.

Bitcoin Diamond 7 günlük fiyat grafiği
Bitcoin Diamond 7 günlük fiyat grafiği

Bitcoin Diamond (BCD) bir Bitcoin forku

Bitcoin Diamond, bir Bitcoin forku ve kripto para Bitcoin ile karşılaştırıldığında daha iyi işlem hızı sağlamayı amaçlıyor. Kripto para geçtiğimiz günlerde dünyanın önde gelen kripto para borsası platformlarından biri olan HitBTC’de listelendi.

Kripto paranın fiyatında önemli bir artış olmasına rağmen, yatırımcıların bu paranın pompalandığına dair iddiaları ile fiyat önemli bir düşüş gördü. Kripto para, geçtiğimiz 7 günde içinde 1,90 dolar ile 10,53 dolar arasında bir dalgalanma yaşadı.

Son 7 gündeki paranın fiyat dalgalanmaları
Son 7 gündeki paranın fiyat dalgalanmaları

Bitcoin Diamond (BCD) fiyatındaki artışın nedeni

Fiyattaki yüksek dalgalanmaların kesin nedeni henüz belirlenmedi. Kripto para yatırımcılarının bir kısmı, bunun HitBTC’deki listelenmeden kaynaklandığına inanıyor. Bununla birlikte yatırımcıların çoğunluğu, fiyat artışının Binance ile ilişkili olduğunu belirtiyor. CoinMarketCap verilerine göre, kripto para şu anda Binance’de 17 dolar seviyesinde işlem görüyor, piyasada ise yaklaşık 4 dolar seviyesinde işlem görüyor. Üstelik bu para, Huobi’de 8,95  dolar seviyesinde işlem görüyor.

Borsa platformlarında BCD'nin işlem fiyatı
Borsa platformlarında BCD’nin işlem fiyatı

CoinMarketCap verilerine göre, yazım sırasında BCD, %36,5 oranında artışla 3,54 dolar seviyesinden işlem görüyor. BCD şu anda, 544 milyon dolarlık piyasa değeriyle 28. sırada yer alıyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin