Bitcoin madenciliğinde devrim yaşanırken Chainlink yükselişi sürecek mi?
Bitcoin madenciliğinde devrim yaşanırken Chainlink yükselişi sürecek mi?

Bitcoin madenciliğinde devrim yaşanırken Chainlink yükselişi sürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink’in fiyatı bu hafta yüzde 40 oranında artarak uzun vadeli düşüş trendini kırdı ve yatırımcıları önemli ölçüde iyimser yaptı. Ancak bu momentum devam edebilir mi, yoksa erken alıcılar kârlarına kilitlendikçe bir satış mı göreceğiz?

Chainlink fiyat görünümü

Chainlink, bu hafta başında Mayıs 2022’den bu yana ilk kez 10 dolar seviyesini geri kazandı. Bu önemli bir başarı ve ayı piyasasının sonunun yaklaştığına dair güçlü bir işaret. Ancak proje ilerlemeye devam ederken bir kez daha dikkatleri üzerine çekti ve şu anda 11,3 dolardan işlem görüyor.

LINK son 24 saatte yüzde 9,75, bu hafta ise yüzde 54 artış gösterdi. Bu durum, bir düzeltme yaşanıp yaşanmayacağı sorusunu gündeme getiriyor.

Bu tür değişken kırılmalarla ilgili zorlu şeylerden biri, birçok teknik göstergenin dinamik fiyat hareketine çok yavaş yanıt vermesidir.

Örneğin, LINK şu anda hareketli ortalama göstergelerinden önemli ölçüde yüksek işlem görüyor, bu da uzun bir süre boyunca destek olarak hareket etme ihtimalinin düşük olduğu anlamına geliyor.

Ancak momentumu ve piyasa duyarlılığını belirlemek için en iyi ve en reaktif ölçümlerden biri hacim. Aşağıdaki grafikte görüldüğü gibi Chainlink’in hacmi son zamanlarda ciddi bir yükselişe tanık oldu ve yüksek seviyesini korudu.

Bu durum, yüksek fiyata rağmen yatırımcı ilgisinin arttığını gösteriyor ve bu da yükseliş trendinin devam edeceğine işaret ediyor.

Öte yandan, göreceli güç endeksi göstergesi şu anda 83 seviyesinde mevcut, bu da aşırı alım bölgesinde ağırlıklı olarak bulunduğunu gösterir.

Eğer bu önümüzdeki birkaç gün içinde gerçekleşirse, olası bir yükseliş trendinin devamından önce 10 dolara bir geri çekilme görebiliriz.

Ancak fiyat yükselmeye devam ederse 8,3 dolarlık ayı piyasası direncinin yeniden test edildiğini görebiliriz.

Popüler bir kripto analisti yakın zamanda trendin tersine döndüğünün güçlü bir göstergesi olan düşen bir kama kırılmasına dikkat çekti. Analist haftalık zaman dilimini kullandı ve kırılmanın ardından 12,7 dolarlık bir fiyat hedefi belirledi.

Tanınmış kripto analisti ve fenomen Pentoshi de LINK için 12 dolar aralığını hedefliyor ve bu seviyeye ulaştıktan sonra bir konsolidasyon döneminin yaşanacağını öngörüyor.

Bu, beklenen uzun süreli yatay hareket döneminden önce yalnızca yüzde 20’den daha az bir yükselişe yer bırakıyor. Daha önemli bir yükseliş potansiyeli arayan yatırımcılar ise Stake-to-Earn projesi Bitcoin Minetrix’i göz önünde bulundurmalı.

Bitcoin Minetrix sıradaki proje mi? Ön satışta 2.2 milyon dolar topladı

Bitcoin Minetrix, kullanıcıların Ethereum tabanlı platformunda $BTCMTX token’larını stake ederek Bitcoin madenciliği yapmalarını sağlayan yeni bir kripto para birimidir. Proje şu anda ön satışta ve bir ayda 2.2 milyon doların üzerinde gelir elde edildi. Şu anda yatırımcılar 0,0112 dolar karşılığında $BTCMTX satın alabiliyor ancak üç gün içinde yüzde 10’luk bir fiyat artışı gerçekleşeceğini belirtmekte fayda var.

Bu proje, Bitcoin madenciliğini herkese açık hale getirerek yeniden tanımlıyor. Bitcoin Minetrix platformu aracılığıyla kullanıcılar Bitcoin madenciliği kredileri kazanmak için $BTCMTX token’larını staking yapabilirler. Bu kredileri takas ederek bulut madencilik gücü elde edebilirler, bu da onlara ücretsiz Bitcoin kazandırır.

Kullanıcılar sadece bir Ethereum uyumlu cüzdana ihtiyaç duyarlar, bu da karmaşık donanım ve bilgi gereksinimlerine göre çok daha erişilebilir hale getirir.

Yenilikçi kullanım durumu, herkesin BTC kazanmaya başlamasını ve hash gücüne katkıda bulunmasını mümkün kılar, $BTCMTX token’ının oynadığı önemli rolü dikkate aldığınızda, ön satışın benzersiz potansiyeli ortaya çıkar.

Analist Jacob Bury, IEO’sunu takip eden projenin 10 kat getiri sağlayacağını öngördü. Bununla birlikte, Crypto Boy gibi analistler 100 kat getiri bekliyor gibi görünüyor. Yine de Bitcoin Minetrix gibi projelere yatırım yapmadan önce riskleri göz önünde bulundurmak gerekiyor.

coinpedia


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin