Bitcoin'in son yükselişi yeni kripto milyarderleri çıkarıyor
Bitcoin'in son yükselişi yeni kripto milyarderleri çıkarıyor

Bitcoin, dev şirketleri geride bırakmaya devam ediyor, İşte BTC’nin dünya sıralamasındaki yeri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçen yıl Kasım ayından bu yana son zamanlarda gerçekleşen büyük rallisi ardından Bitcoin, dünyanın en büyük sekizinci varlığı haline geldi.

AssetDash verilerine göre, şu anda 650 milyar doların üzerindeki piyasa değeri ile Bitcoin (BTC), Taiwan Semiconductor Company ve Alibaba Group Holding’i geride bırakarak dünyanın en büyük sekizinci varlığı haline geldi. Yeni gelişme, dijital varlığın Warren Buffet’in Berkshire Hathaway’inin toplam piyasa değerine ulaşmasının üzerinden bir haftadan kısa bir süre sonra gerçekleşti.

Bitcoin, dev şirketleri geride bırakmaya devam ediyor

Bu arada, Bitcoin ivmesini korumayı başarırsa, önümüzdeki birkaç gün içinde diğer iki büyük küresel şirketi yerinden edebilir. Tesla ve Tencent şu anda sırasıyla yaklaşık 696 milyar dolar ve 734 milyar dolarlık bir piyasa değerinde oturuyor.

Yazım zamanı itibarıyla Bitcoin, Tesla’yı sollamaktan yalnızca 46 milyar dolar uzakta. Bu, yaklaşık yüzde 8 ek büyüme gerektiren bir hareket.

Bitcoin, son birkaç gündür sürekli olarak yeni günlük zirvelere ulaştı. Yakın zamandaki yükselişin nedeni, son zamanlarda yüksek riskli yatırım fonları ve kurumsal yatırımcıların akınına bağlanabilir. İtibari para birimlerine olan güven kaybı yatırımcıların  kriptoya kitlesel bir göçüne sebep oluyor.

btcpeers


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin