Bitcoin dakikalar içinde 3000 doları sildi – işte ayrıntılar
Bitcoin dakikalar içinde 3000 doları sildi – işte ayrıntılar

Bitcoin dakikalar içinde 3000 doları sildi – işte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in 3.000 $ değerindeki değer kaybının yol açtığı piyasa çapında bir düzeltme, tüm kripto piyasasının değerinden 80 milyar $’ı sildi.

60.000 dolarlık hatla birkaç gün flört ettikten sonra, BTC kilometre taşını geçemedi ve 57.000 dolara düştü. %8 artışla 0,51 doların üzerine çıkan Ripple (XRP) dışında, çoğu büyük hacimli alternatif kripto paralar da kırmızı renkte.

Cryptocurrency Market Overview. Source: Quantify Crypto

Bitcoin’de düşüşün ebebi balinalar mı?

En son 53.200 $’a düşüşün ardından biraz keskin bir toparlanma gerçekleşse de son birkaç gün boyunca Bitcoin, 60.000 $’lık fiyat etiketinin hemen altında nispeten durgun kaldı. Lider kripto para birimi, bu psikolojik seviyenin üzerinde birkaç kırılma girişiminde bile bulundu, ancak işe yaramadı.

En son reddedilme sadece saatler önce geldi. Bu başarısızlık, varlığı kuvvetli bir şekilde güneye sürükledi ve BTC, yaklaşık 3.000 $ değer kaybetti ve gün içi 57.000 $’ın altına düştü.

O zamandan beri birkaç yüz dolar toparlanmasına rağmen, Bitcoin hala 24 saatlik bir ölçekte yaklaşık olarak %3 düşüşle işlem görüyor. İlginç bir şekilde, bu fiyat düşüşü bir şekilde BTC balinalarının kripto paralarını elden çıkarmasıyla ilgili olabilir.

bu haber ilk defa cryptopotato’da yayımlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin