Bitcoin ve S&P 500 arasında ters korelasyon oluştu
Bitcoin ve S&P 500 arasında ters korelasyon oluştu

İşler değişti: Bitcoin çökerken hisse senetleri rekor üstüne rekor kırıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki düşüş derinleşti. Bitcoin bugün yaklaşık 4.000 dolar değer kaybetti. Bitcoin analistleri gözünü 44.000 dolara dikti. S&P 500 ise bu yıl bir kez daha rekor tazeledi.

Bitcoin üç haftalık zirvesinden geriledi

Bitcoin bugünkü Wall Street açılışında 48.335 dolara kadar düştü.

Parite bir önceki gün 52.000 doları aşmıştı. Bu nokta son üç haftanın en yüksek seviyesini işaret ediyor.

Bu haberin yazıldığı sırada trader’lar 49.000 doları tutmaya çalışıyor. Scott Melker, “İnsanlar direniyor. Bu iyi bir şey.” diye özetledi.

Popüler trader Pentoshi, düşüş eğiliminin hızlanması durumunda potansiyel bir taban olarak 44.000 doları işaret etti.

Blockware’in lider analisti William Clemente, 2017’deki tüm zamanların en yüksek seviyesinden hemen sonraki davranışları tekrar inceledi ve şu anki durumun da benzer olduğunu iddia etti. 2017’deki zirve sonrası tüm bir yıl boyunca ayı piyasası görmüştük.

Twitter yorumlarında “BTC için yargı günü geliyor.” diye uyardı.

Hisse senetleri rekor üstüne rekor kırıyor

S&P 500, bu yıl 69. defa tüm zamanlar rekorunu tazeledi. Hisse senetleri şu anda Bitcoin ile neredeyse taban tabana zıt bir görünüme sahip.

Borsa tarafındaki bu güçlü görünüm, sayılar ve ampirik gerçeklik arasındaki potansiyel uçurumdan endişe duyan uzmanlar arasında şimdiden endişelere yol açıyor.

ABD Federal Rezerv, Bitcoin’in performansı söz konusu olduğunda 2022’nin piyasa ortamını şekillendirmede belirleyici bir role sahip olacak.

Ancak bu arada, BTC/USD düşük likidite (ve dolayısıyla potansiyel olarak yüksek volatilite) göreceğimiz bir tatil sezonu ile karşı karşıya.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin