Bitcoin çok daha büyük bir rallinin başında olabilir! İşte nedenleri
Bitcoin çok daha büyük bir rallinin başında olabilir! İşte nedenleri

Bitcoin çok daha büyük bir rallinin başında olabilir! İşte nedenleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kremlin, kriptoyu yasaklamaktansa finansal işlemlerde kullanılacak gerçek para birimi olarak Bitcoin’i tamamen benimsemeye geçti. Bu dünyanın en büyük ekonomilerinden birininin BTC’yi ilk düzenli kullanımına açışlarından biri. Ancak bu yıl büyük bir boğa piyasası görmemizin tek nedeni bu değil.

Bitcoin Rusya’da yasal: İşte bilmeniz gerekenler

Rusya hükümeti ve merkez bankası, Bitcoin’i yasaklamak yerine düzenlemeyi kabul etti.

Artık dünyanın en büyük ikinci kripto düşmanı resmi olarak gemide olduğuna göre, hükümet, işletmeler ve genel vatandaşlar Bitcoin’i toplu olarak kucaklarken bir BTC patlaması gelebilir.

BTC piyasa değeri hala çok küçük

Fargo Bank, kripto için bir aşırı bükülme noktasına yakın olduğumuzu kabul ediyor. Kriptoları uygulanabilir finansal varlıklar olarak kabul ediyorlar ve işlerin daha yeni başladığını halka açık bir şekilde belirttiler.

Kripto, diğer varlıklara kıyasla hala çok küçük. Nüfusun yalnızca %5’i (veya belki daha azı) herhangi bir kripto para birimine sahip. Yani daha gidecek %95’imiz var.

Karşılaştırıldığında, altın yaklaşık 10 kat daha büyük ve borsalar 50-100 kat daha büyük. Kripto bu geleneksel pazarların yakınına gelirse, fiyatın 200k – 400k ve ötesine geçmesini beklenebilir.

Kripto tüketicileri hiperenflasyondan koruyabilir

Enflasyon 2021’de %7 idi – 1982’den beri en yüksek rakam – ve yavaşlama belirtisi göstermiyor. Bitcoin, tüketicilerin fonlarını korumaları için birkaç can salından biri olabilir.

2021’de kripto para birimine yatırım yapan Amerikalıların sayısı yaklaşık %400 artarak tüm yatırımcıların %13’üne yükseldi. Bu şaşırtıcı bir artış. Şimdi, insanlar işe geri döndüğünde ve yatırım yapacak paraları olduğunda 2022’de bu sayının artması beklenebilir.

Bitcoin’in 500.000 dolar ve ötesine geçmesinin önünde duran tek şey ABD’deki düzenlemeler ve Çin’deki tam kripto yasağı. Ancak Rusya bu kadar çabuk fikrini değiştirebildiyse, Çin çok geride kalmayacaktır. Vergilendirme ve kripto ticaretinden kazanılacak çok fazla para var.

Bitcoin’in en son zirvesi geçen yıl 65.000 dolardı. BTC’nin 100.000 doları geçmemesi ve hatta işler yolunda gittiği takdirde gelecek yıl 150.000 dolar veya 200.000 dolara ulaşmaması için hiçbir neden yok gibi görünüyor.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin