Bitcoin Cash'i kabul eden kuruluşlar
Bitcoin Cash'i kabul eden kuruluşların sayısı gün geçtikçe artıyor

Bitcoin Cash’i kabul eden kuruluşların sayısı gün geçtikçe artıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash’i kabul eden kuruluşların sayısı gün geçtikçe artıyor. Kısa bir süre önce, Bitcoin tabanlı bir ödeme sistemi olan Bitpay, firmanın Visa banka kartları için Bitcoin Cash (BCH) entegrasyonunu başlattığını bildirdi. O zamandan bu yana şirket, tüm firmaların satıcılarına BCH fatura desteği sağladı ve şimdi BCH dünya çapında binlerce tüccar tarafında kullanılıyor.

“Kripto para ateşi” 2017 yılında Dünya’yı sarstı

Bitcoin Cash’i kabul eden tüccarların sayısı gün geçtikçe artıyor. Ancak bir günde bu sayı önemli ölçüde arttı. Bitpay, şirketin ödeme işleme hizmetlerini kullanan tüm satıcılar için tamamen BCH ödemelerine sahiptir. “Kripto para ateşi” 2017 yılında dünyayı sarstığı için, geçtiğimiz yıl Bitpay’ın ticaret listesi oldukça büyüdü. Şirket, ABD, Güney Amerika, Asya ve Avrupa’da önemli ticaret büyümesi gösterdi.

Bitcoin Cash'i kabul eden kuruluşlar
Bitcoin Cash’i kabul eden kuruluşların sayısı gün geçtikçe artıyor

Bitcoin Cash’i kabul eden sivil toplum kuruluşlarının sayısı artıyor

BCH, Microsoft gibi tanınmış satıcılar tarafından da kullanılabilir. BCH destekçileri, Bitcoin Cash’i bir ödeme şekli olarak kabul eden popüler işyerlerinin bir kısmını görmekten son derece memnun ve ağ ücretleri oldukça az. Şimdi Bitcoin Cash’i kabul eden Bitpay satıcılarının listesi arasında; Newegg, Apmex, Vultr, Namecheap, eGifter, Gyft, Zeek, Wefunder, Heifer International, Vodi, JM Bullion ve daha pek çok satıcı bulunmakta. Bu liste ayrıca “Save the Children, the Internet Archive, the Electronic Frontier Foundation and Wikipedia” gibi çeşitli sivil toplum kuruluşları ve hayır kurumları da içeriyor.

BCH, the Electronic Frontier Foundation gibi yüzlerce yardım kuruluşuna ve kar amacı gütmeyen kuruluşlara bağış yapmak için kullanılabilir.

Bitcoin Cash'i kabul eden kuruluşlar
Bitcoin Cash’i kabul eden kuruluşların sayısı gün geçtikçe artıyor

BCH ödemeleri artık Bitpay’ın Ödeme Protokolü (BIP70) ile uyumlu

BCH ödemeleri de artık Bitpay faturalarında kullanılan Ödeme Protokolü (BIP70) ile uyumlu. Ayrıca, şu anda bu özelliği kullanan daha fazla destekleyici cüzdan var. Örneğin; Electron Cash cüzdanı müşterisi dün eklendi. BCH Ödeme Protokolü ile uyumlu olan cüzdanlar arasında BRD Cüzdanı, Bitcoin Core, Edge (resmi olarak Airbitz), Electrum, Mycelium, Copay, Bitpay ve Bitcoin.com cüzdanı bulunuyor. Bu tip cüzdanlara sahip BCH kullanıcıları herhangi bir Bitpay tüccarını da kullanabilir.

BCH cüzdanı Electron Cash, artık Bitpay ticaret faturalarını ödemek isteyenler için Ödeme Protokolü ile birlikte kullanılabilir.

Bitpay ve Bithumb, uluslararası ödemelerin maliyetini azaltmak adına BTC ve Bitcoin Cash’i kullanacak bir sınır ötesi ödeme çözümü başlatıyor

Bitpay’in BCH taraftarlarını da memnun edeceği bir diğer duyuru, şirketin Güney Kore merkezli, global ölçekte Dünya’nın en büyük Bitcoin ve altcoin borsalarından birisi olan Bithumb ile olan yakın işbirliğidir. İki şirket, Güney Kore işletmeleri için uluslararası ödemelerin maliyetini azaltmak adına BTC ve Bitcoin Cash’i kullanacak bir sınır ötesi ödeme çözümü başlatıyor. Bitpay yöneticisi Sonny Singh konuya yönelik şunları söyledi:

Güney Koreli şirketler bazen fatura başına 100.000 ABD Doları-5 milyon ABD Doları ödüyor veya alıyor. Her bir faturada %1-2’lik bir tasarruf, çarpıcı maliyet tasarruflarına yol açabilir.

BCH entegrasyonunun genel olarak duyurulması, sisteme eklenen tüccarların sayısı kadar BCH yanlılarını da memnun ediyor. Bu gelişmeler, yeni Güney Koreli sınır ötesi ödeme platformunun BCH kullanımını büyük ölçüde artıracak.

News.bitcoin

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin