bitcoin cash fiyatı
bitcoin cash fiyatı istikrarlı seyri sürüyor

Bitcoin Cash fiyatı bu hafta ilk kez 1500 dolar direncini denedi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasında birkaç günlük yükselişlerden sonra, hafta sonuna girerken piyasalar düşüş eğilimi gösterebilir. Bütün hafta boyunca ciddi artışlar gösteren kripto paralar, kar satışları etkisiyle eksiye dönmesi olağan karşılanabilir. Bitcoin Cash fiyatı ise yükseliş momentumu azalsa da hala önemli kazançlar elde ettiğini görüyoruz. Son 24 saat içinde yazımızın yayına hazırlandığı saat diliminde dolar karşısında ortalama % 10.15’lik bir artışla, BCH için işlerin oldukça iyi gittiğini söyleyebiliriz.

Bitcoin Cash fiyatı emin adımlarla ilerliyor

Kripto para yatırımcılarının ve spekülatörlerin çoğunun yalnızca Bitcoin ve Ethereum üzerine yoğunlaşmasına rağmen, ekosistem sadece iki para biriminden çok daha fazlasından oluşuyor. BCH’nin performansı henüz traderları tam olarak ikna etmese bu Altcoin ‘nin her zaman popüler kripto paralarını takip etmeyeceğinin sinyallerini vermeye başladığını söyleyebiliriz. Ek olarak çeşitli servis sağlayıcıların ve perakendecilerin son aylarda Bitcoin ödemelerinden Bitcoin Cash’e geçtiğini görüyoruz.

Tüm bu gelişmeler Bitcoin Cash fiyatını da etkiliyor. Bitcoin Cash fiyatının, bu hafta 1500 dolar direncini denemesi, önümüzdeki haftalarda bu direnci destek yapma ihtimalini güçlendiriyor. Eğer Bitcoin Cash fiyatı, 1500 $ direncini aşıp, bu noktayı destek haline getirirse, önünde 2.000 dolara giden uzun ve zor bir yol var gibi görünüyor.

Bu sağlam fiyat artışı, ABD Doları değerindeki artışıyla doğru orantılı olduğunu söyleyebiliriz. Bitcoin’in yükseliş trendine de bağlı olarak, Bitcoin Cash fiyatı son 24 saat içinde dolar karşısında yüzde 10,15 oranında değer kazandı. Bununla birlikte, BCH ayrıca Bitcoin’e karşı da kazanmayı başardı ve BCH / BTC oranının % 9.19 oranında artmasına yol açtı. Bitcoin Cash’i 0.15 BTC’nin üzerine çıkardığınızda, bu eğilimin önümüzdeki haftalarda nasıl gelişeceğini görmek ilginç olacak. Yine de, tüm zamanların en yüksek fiyatına ulaşmak yakın zamanda gerçekleşecek gibi durmuyor.

Fiyattaki artışa rağmen BCH hacmi düşük seyrediyor

24 saatlik 800 milyon doların üzerindeki ticaret hacminde BCH’yi satın alma talebi görünüşe göre  satma talebinden fazla. Bu pozitif eğilime karşılık BCH’nin, geçmiş verileri incelendiğinde, Altcoin için iyi geçen günlerde hacminin 2 milyar dolara yakın olduğu gözlenmiştir. Son günlerde gördüğümüz hacimlere kıyasla çok daha düşük bir seviyede seyreden Altcoin’in bu güncel fiyat artışının görünüşte hacmi olumlu bir şekilde etkilemediğini belirtmek isteriz.

BCH işlem hacminde ise Upbit borsasının OKEx’in önünde lider olduğunu görüyoruz. OKEx, USDT işlem çifti ile üçüncü sırada yer alıyor. Tüm bu gelişmeler yorumlandığında, ivme 1500 dolar direncini kırmayı şu an için başaramasa dahi, Bitcoin Cash için her şey oldukça umut verici görünüyor.

Bugünün ve hafta sonunun Bitcoin Cash fiyatı açısından ne getireceği elbette ki belirsizdir. Piyasalarda genel bir toparlanma görülmesi durumunda, Bitcoin Cash de bu olumlu hava ile birlikte 1750 dolarları kısa zamanda zorlayabilir. Fakat piyasa genel olarak bir düşüş eğilimi gösterirse, Altcoin’deki düşüşün 1325 dolar seviyelerine kadar inebilme olasılığı gözüküyor.

themerkle

 

Yasal Uyarı: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin