Bitcoin Cash fiyat analizi: BCH için izlenecek önemli seviyeler
Bitcoin Cash analizi: BCH için sıradaki hamle ne olacak?

Bitcoin Cash fiyat analizi: BCH için izlenecek önemli seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin piyasasının çoğu gibi, Bitcoin Cash fiyatı hafta boyunca değer kaybetti. Bitcoin o zamandan beri kayıplarını telafi etmeye çalışırken BCH düşüşünü sürdürdü.

Yazım sırasında Bitcoin Cash, 8,9 milyar dolarlık piyasa değeri ile 477 dolardan işlem görüyor. Son 24 saat içinde BCH, bir miktar istikrar kazanmadan önce grafiklerde keskin bir fiyat düşüşü kaydetti.

1 saatlik Bitcoin Cash fiyat analizi

BCH’nin günlük grafiği, yukarıda bahsedilen düşüşü oldukça iyi bir şekilde resmetti. Kripto paranın alım satım fiyatı haftanın başında düştü ve düşüş baskısı yazının yazıldığı sırada hala belirgin. Altcoin 468 dolarlık destek seviyesi civarında istikrar kazanmış olsa da, zaman zaman onu da kırmayı başardı. Bu destek başarısız olursa, BCH yakında 424 dolarlık fiyat aralığına doğru ilerlediğini görebilir.

Ancak kripto paranın direnç seviyeleri uzakta. BCH dün 563 dolarlık anlık direncini geçemedi ve bugün başarılı bir girişim olursa, BCH yakında toparlanma sürecine başlayabilir. Piyasadaki sürekli düşüş baskısı göz önüne alındığında, önümüzdeki günlerde fiyatta daha fazla düşüş görülebilir ve bu da short pozisyonlara avantaj sağlayabilir.

Kripto paranın teknik göstergeleri, BCH’nin yakın zamanda herhangi bir zamanda başlayacak kurtarma çalışmasının olasılığına işaret etmedi. MACD göstergesi düşüş eğilimi gösterdi ve RSI aynı fikirde iken ve aşırı satım bölgesine girerken, satıcı pazarının güçlü varlığını vurgulayarak hiçbir geri dönüş belirtisi göstermedi.

BCH’nin fiyatının önümüzdeki birkaç gün içinde yeniden düşmesi beklenebilir, zira piyasası satıcıların hakimiyetinde. Bu, yukarı yönde bir hareket yapılmadan önce fiyatı 424 dolarlık desteğine doğru itebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin