bitcoin cash blockchain

Bitcoin Cash Blockchain’inde kritik bir hata bulundu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yakın tarihli yayınlanan bir Medium iletisine göre Bitcoin core geliştiricisi Corey Fields, Bitcoin Cash Blockchain kodlarında bir hata buldu. Fields bulduğu hatanın yıkıcı bir etkisi olduğunu ve Bitcoin Cash’i güvenli bir şekilde işlemenin bu tür hatalar ile mümkün olmayacağını dile getiriyor.

Hata 25 Nisan 2018’de bulundu ve özel olarak açıklandı. MIT Media Lab için çalışan Corey Fields, Bitcoin Core’u geliştirme ve koruma görevinde bulunuyor. Medium gönderisinde ise Bitcoin Cash’deki bu zafiyetin 7 Mayıs 2018’de sorunsuz bir şekilde giderildiği bildirildi.

Bitcoin Cash Blockchain üzerinde bulunan kritik hata Corey Fields tarafından giderildi

Fields en büyük endişesi ise böyle bir zafiyetin şu ana kadar 10,3 milyar dolarlık piyasa değeriyle en büyük 4. kripto paranın bu durumdan nasıl etkileyebileceğiydi.

Fields, kripto alanında yazılım hatalarının ciddi olarak eksik değerlendirildiğine inanıyor. Ve Bitcoin Cash hatası raporunun, şirketlerin bu tür hatalar konusunda uyandırmak için yayınladığını dile getiriyor. Fields bu tür hataların şirket projelerini etkilememesi için yeterli araştırma ve hazırlığın yapılmasına ihtiyaç olduğunu da belirtiyor.

Corey Fields, potansiyel zincir bölme hatasının başarılı bir şekilde giderilmesinin ve kontrol altına alınmasının ardından farkındalığı arttırmak için yayınlanması gerektiğini düşünmüş.

Fields’in konu hakkında sözleri şu şekilde:

Şimdi geriye dönüp bakarak elimizdeki araçları ve aynı zamanda uygulamaya koyduğumuz politikaları ve prosedürleri yeniden değerlendirmemiz gerekiyor.

Corey Fields, riskleri azaltmaya yönelik bir görüşmelerin başlatılmasının, geliştiricilerin gelecekte bu sorunların üstesinden gelmek için daha iyi hazırlanmasına olanak tanıyacağını düşünüyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin