Bitcoin Cash (BCH) halving'e son 3 gün! Neler değişecek?
Bitcoin Cash (BCH) halving'e son 3 gün! Neler değişecek?

Bitcoin Cash 6 Eylül fiyat görünümü: BCH düşüşe ara vermiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 6 Eylül fiyat hareketlerine dair önemli detayları şu şekilde özetliyoruz:

  • Bitcoin Cash dolar karşısındaki düşüşünü bugün sürdürerek 500 doların altına inmiş durumda
  • Son düşüş ile birlikte tarihi dip noktasına yaklaşan Bitcoin Cash 500 dolar önemli desteğine tutunamazsa ilk durak olarak 470 dolar sinyalini veriyor.
  • Diğer önemli kripto paralara nazaran en büyük kaybın BCH’de olması dikkat çekiyor.

Bitcoin Cash dolar karşısında CoinmarketCap verilerine göre son 24 saatlik zaman diliminde yüzde 20’ye yakın bir kayıp yaşadı. Bitcoin karşısında son 24 saatlik zarar ise yüzde 8,45 oranında gerçekleşti

Bitcoin Cash 6 Eylül fiyat hareketleri

Bitcoin Cash, 5 Eylül tarihine kadar oldukça istikrarlı fiyat hareketleri gösteriyordu. Eylül ayı başlaması ile 620 – 650 dolar bandında yatay fiyat hareketleri gösteren BCH, yakaladığı istikrar ile ve olumlu piyasa görünümü ile içinde bulunduğu kanalın üst bandını kırma olasılığının yüksek olduğuna dair sinyaller veriyordu.

Olumsuz gelişmeler piyasayı aşağı çekti

Her ne kadar teknik veriler olumlu yönde gelse de kripto para piyasasındaki bazı olumsuz gelişmeler, piyasanın aşağı gelmesine neden oldu. Bunların başlıcalarına değinmek gerekirse Goldman Sachs’ın kripto ticaret masasını ertelediği yönündeki flaş gelişme, SEC’in yeninden Bitcoin ETF başvuruları hakkında olumsuz karar vereceği yönündeki beklenti ve söylenti olarak piyasada dolaşan bazı manipülatif hareketleri sayabiliriz.

Tüm olumsuz gelişmelerin bir araya gelmesi kartopu etkisi yaparak piyasanın hızla düşmesine neden oldu. Bu durumdan en ağır şekilde etkilenen Bitcoin Cash ise içinde bulunduğu kanalın alt bandını hızlı bir şekilde kırarak yılın en düşük seviyelerine doğru geriledi.

An itibarıyla 500 dolar psikolojik destek seviyesinde tutunmaya çalışan kripto para başarısız olması durumunda yılın en düşüş seviyesi olarak gördüğü 470 doları tekrardan test edebilir.

Henüz bir toparlanma sinyali alamadığımız Bitcoin Cash için aşağı yönlü hareketini toparlanma hareketinden daha olası görüyoruz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin