Bitcoin Cash (BCH) halving'e son 3 gün! Neler değişecek?
Bitcoin Cash (BCH) halving'e son 3 gün! Neler değişecek?

Bitcoin Cash 29 Ağustos Fiyat görünümü: BCH için kritik seviye 570 dolar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 29 Ağustos fiyat görünümüne dair önemli detayları şu şekilde yorumladık:

  • Bitcoin Cash’in dünkü dalgalı yükselişi 570 doların hemen altında sonlandı.
  • Yeni güne düşüş ile başlayan BCH ise dolar karşısında ana yükseliş trendini koruyor.
  • Mevcut düzeltme hareketinin ise 550 dolar civarında destek bulduğunu gözlemliyoruz.

Bitcoin Cash 24 saatlik zaman diliminde yazımız yayına hazırlanırken dolar karşısında yüzde 1,82 oranında değer kazandı. Bitcoin karşısında ise yüzde 0,28 oranı ile düşük miktarda bir değer kaybı yaşıyor.

Bitcoin Cash 29 Ağustos fiyat hareketleri

BCH/USD saatlik grafiğine baktığımızda aynı seviyede bulunan 100 ve 200 HO üzerine çıkan fiyatın bu noktadan sonra hızlı bir yükselişine şahit olduk. Yaklaşık iki saatlik zaman diliminde fiyatını 530 dolardan 550 dolara çıkaran Bitcoin Cash dünkü alıcı bazlı işlemlerin yoğunluğu ile yükselişine devam ederek 570 dolar sınırına kadar dayandı.

Her ne kadar 570 dolar seviyesinin üzerine çıkan işlemler gözlemlense de bu seviyeden gelen satışlar ile BCH/USD paritesi 550 dolar desteğine kadar geriledi.

29 Ağustos sabah saatlerinde ise 550 – 560 dolar bandında işlemler görülürken BCH’nin dolar karşısındaki ana yükseliş trendinin kısa vadede bozulacağına dair bir işaret bulunmuyor.

BCH/USD paritesine daha geniş perspektifte baktığımızda 570 dolar seviyesinin önemini daha çok fark ediyoruz. Öyle ki Bitcoin Cash 4 saatlik grafiğinde bulunan 200 HO bu seviyede konumlanmış olup, parite için önemli bir direnç seviyesi oluşturduğu görülüyor.

Bitcoin Cash, 570 dolar seviyesini geçme konusunda henüz başarı sağlayamadı. Bu seviyeyi aşabilmesi halinde 600 dolara doğru uzanan bir fiyat hareketine girebilir.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergeler

Yaşanan son düşüş saatlik MACD’nin kısa vadede negatif görünüme geçmesine neden oldu. Stokastik aşırı satım bölgesinde bulunurken yönünü yukarı çevirmiş olup RSI 53 seviyesi ile yatay bir konumda devam ediyor. CCI ise henüz bir yükseliş trendi için sinyal vermeyerek negatif bir değerde bulunuyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin