Bitcoin Cash 27 Ekim
Bitcoin Cash 27 Ekim fiyat analizi: 440 dolar seviyesi hala önemini koruyor

Bitcoin Cash 28 Ağustos fiyat görünümü: Kritik seviye sonrası kazanımlar arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 28 Ağustos fiyat hareketlerine dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin Cash dünün en kritik seviyesi olan 530 dolar barajını geçtikten sonra kazanımlarını arttırarak fiyatını 555 dolar seviyesine kadar çıkardı.
  • Sabah seansı hareketlerinde düşük bir düzeltme hareketi gösteren BCH, an itibarıyla yükseliş hareketini yenilemeye hazırlanıyor.
  • Daha geniş perspektifte bakıldığında ise 572 dolar Bitcoin Cash için önemli bir seviye olarak duruyor.

Bitcoin Cash 28 Ağustos hareketleri

Bitcoin Cash 24 saatlik zaman diliminde dolar karşısında yüzde 3,59 oranında değer kazanırken Bitcoin karşısında yüzde 0,62 gibi düşük bir oranda değer kazanıyor.

Bitcoin Cash dün bütün gün boyunca 530 dolar seviyelerinde gezindi. Zaman zaman yaşanan yükselişler kısıtlı kalırken, yaşanan düşüşlerde alıcıların desteği ile sınırlı kaldı. Yeni gün ile birlikte ise kripto para piyasalarında görülen sermaye artışı, Bitcoin Cash’in de 550 dolar seviyesinin üzerine çıkmasına neden oldu.

Bu aradaki önemli nokta ise yaşanan bu ani yükselişin düzeltmesinin sınırlı olmasıdır. Bu durum fiyat yükselişinin devamı için oldukça olumludur. Sabah seansı esnasında BCH/USD saatlik grafiğinde takip ettiğimiz 100 ve 200 HO’nun konumları da dikkat çekici bir başka durum olarak karşımıza çıkıyor. Yazımızın yayına hazırlandığı esnada basit hareketli ortalamaların aynı değerde olduğunu görüyoruz.

Bir trend hareketine işaret edebilecek basit hareketli ortalamaların konumuna bakarsak, 100 HO’nun 200 HO üzerine çıkması alıcılar tarafından pozitif algı yaratabileceğinden yükselişin hızlanacağından bahsedebiliriz.

Olası bir geri çekilme durumunda ise BCH fiyatının 540 -530 dolar bandına geri dönüşünü izleyebiliriz. Bu seviyeler BCH için sağlam bir destek alanı olarak duruyor.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergeler

Saatlik MACD pozitif bölgede bulunurken düşüş eğilimi kısa vadeli düzeltme olabileceğini gösteriyor. Fakat “0” değerinin üzerinde kaldığı sürece yükseliş trendinden bahsedebiliriz. Bunun yanında stokastik gösterge yönünü kuzeye çevirmiş olup aşırı alım bölgesine kadar yükselişin devamı yönünde sinyal verirken, RSI’ın 68 değerinde ve CCI’ın da 100 seviyesinde olması bu durumu destekliyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin