Bitcoin Cash 27 Ekim
Bitcoin Cash 27 Ekim fiyat analizi: 440 dolar seviyesi hala önemini koruyor

Bitcoin Cash 27 Ekim fiyat analizi: 440 dolar seviyesi hala önemini koruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 27 Ekim fiyat hareketleri için önemli sayılabilecek detayları şu şekilde özetliyoruz:

  • BCH dolar karşısında dünkü sıçrama sonrası yeniden düşüş eğilimini sürdürerek, 445 doların altında kaldı.
  • Hafta sonunun ilk gününe de düşüş ile başlayan BHC/USD paritesi 445 – 440 bandında devam ediyor.
  • Mevcut görünüm ve saatlik 100 ile 200 hareketli ortalama konumları Bitcoin Cash’in ana trendinin düşüş olduğunu bir kez daha teyit ediyor.

Bitcoin Cash haftalık görünümü

Bitcoin Cash haftaya 455 doların üzerinde başlayarak, 460 dolar seviyesini geçme mücadelesi ile başladı. 460 doların önemli bir direnç seviyesi olarak görülmesi ve bu seviyenin üzerine çıkmak için yeterli momentuma sahip olunamaması ile tüm hafta boyunca Bitcoin Cash piyasasında satıcılı bir seyir izledik.

Geçtiğimiz hafta her geçen gün daha düşük tepe noktaları izlediğimiz BCH/USD paritesinde dip seviyesi geçen haftanın ana destek noktası olan 440 dolara kadar dayandı.

Ekim ikinci haftasından beri önemini koruyan 440 dolar desteği bu hafta sonunda yeniden denenecek gibi duruyor. Bu seviyenin altına görülebilecek kapanışlar önümüzdeki hafta BCH’nin daha düşük seviyelerde fiyatlanmasına neden olacakken, Hafta sonu 440 dolar seviyesinin üzerinde kalmayı başarabilirse, yeni hafta yükseliş yönlü hareketler görebiliriz.

Olumlu senaryoda ilk hedefin 460 dolar olacağını tahmin ediyoruz. Bu seviyenin geçilmesi ise 100günlük hareketli ortalamanın konumlandığı 500 dolar yolunda sağlam bir adım olacaktır.

Bitcoin Cash 27 Ekim fiyat hareketleri

Bu bilgiler ışığında geçtiğimiz haftayı düşüş yönlü kapatan BCH’nin hafta sonu da düşük seyrini devam ettireceği yönünde sinyaller alınıyor. Aynı zamanda düşük hacimli olabilecek işlemlerin güçlü bir destek olan 440 doları kırabileceği tahmin edilmezken önümüzdeki haftanın ilk günü 445 -440 dolar fiyat aralığında sıkışan kripto para için belirleyici bir öneme sahip olacak gibi duruyor.

Önemli teknik göstergelere baktığımızda ise saatlik MACD nötr konumda olup stokastik osilatörün aşırı satım bölgesinin hemen altında satış yönlü yatay hareket ettiğini görüyoruz. RSI seviyesi de stokastik göstergesini destekler nitelikte 38 gibi düşük bir seviyede yatay hareket ediyor. CCI göstergesinin ise bu düşük hacimde daha sert tepki verip, düşüş yönlü hareketin hızlanabileceği izlenimini veriyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin