bitcoin cash 26 Eylül
Bitcoin Cash 26 Eylül fiyat görünümü: BCH için dip görüldü mü?

Bitcoin Cash 26 Eylül fiyat görünümü: BCH için dip görüldü mü?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 26 Eylül fiyat görünümü için önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin Cash dün itibarıyla 423 dolar seviyesini gördükten sonra düşüşüne ara vermişe benziyor.
  • 423 dolar seviyesinden başlayan yükseliş 450 dolara seviyesine ulaştıktan sonra BCH dolar karşısında dalgalı bir seyre girdi.
  • Yükselişin devamı için ise 435 dolar desteği önemli bir seviye olarak duruyor.

Bitcoin Cash son 24 saatlik zaman diliminde dolar karşısında değerini korurken Bitcoin karşısında yüzde 0,58 oranında bir değer kaybı yaşadı.

Bitcoin Cash 26 Eylül fiyat hareketleri

Bitcoin Cash 510 dolar seviyesine ulaştıktan sonra başladığı düşüş hareketini dün itibarıyla 423 dolar seviyesinde sonlandırmışa benziyor. Bu seviyeden alıcılar ile karşılaşan BCH dolar karşısında 450 dolara kadar yükseldikten sonra gelen düzeltme doğrultusunda 435 doların altına sarkma gösterdi.

435 dolar seviyesinin de önemli bir destek olarak çalışması ile fiyat bu noktadan yeniden yükselişe geçti. Yazımızın yayına hazırlandığı esnada 440 doların hemen üzerinde bulunan Bitcoin Cash, 435 doların üzerinde kaldığı müddetçe yükseliş için potansiyelini koruyacağını söyleyebiliriz.

Olası bir yükseliş hareketinde ise ilk engel grafikte de görüldüğü gibi 450 dolar direnci olacaktır. Ayrıca malum düşüş sonrası gelebilecek yükseliş hareketi BCH’yi dolar karşısında 470 doların üzerine taşıyabilir.

Öte yandan gün içerisinde 435 doların altında saatlik kapanışların görülmesi durumunda BCH/USD paritesi 420 dolara doğru hareket edebilir.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergeler

Saatlik görünümde pozitif konumda bulunan MACD yükseliş yönlü sinyaller veriyor. Stokastik osilatörün ise şu an aşırı alım bölgesinde dalgalı seyrettiğini görüyoruz. Bu seviyelerde görülen dalgalı hareket yükseliş yönlü hareketi destekler nitelikte olacak. Ayrıca RSI ve CCI’nın yukarı yönlü konumları da BCH/USD paritesinin yükselişine destek verir nitelikte.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin