Bitcoin Cash (BCH) halving'e son 3 gün! Neler değişecek?
Bitcoin Cash (BCH) halving'e son 3 gün! Neler değişecek?

Bitcoin Cash 10 Eylül Fiyat görünümü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 10 Eylül fiyat görünümüne dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin Cash hafta sonu yaşanan fon çıkışı ile yeniden 500 doların altına sarktı.
  • Son yaşanan düşüş ile 463 dolara kadar düşen BCH/USD paritesi sonrasında gelen toparlanma ile 495 dolara kadar yükselebildi.
  • Nispeten dalgalı hareketler ile güne başlayan BCH şu an dolar karşısında 477 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin Cash, son 24 saatlik fiyat hareketlerinde dolar karşısında yüzde 1,38 oranında artış kaydetti. Bitcoin karşısında ise yüzde 0,70 gibi düşük bir oranda değer kazandığını görüyoruz.

Bitcoin Cash 10 Eylül fiyat hareketleri

Bitcoin Cash’in dolar karşısında genel görünümüne baktığımızda ana düşüş trendi dikkat çeken bir nokta oluyor. Saatlik grafikteki 200 ve 100 HO’nun konumunda düşüş trendinin devam etme olasılığının yüksek olduğunu gösteriyor.

Kripto fiyatlarını incelediğimizde hareketli ortalama seviyelerinde önemli aksiyonlar alındığını görüyoruz.  Geniş perspektifte baktığımızda son hızlı düşüşün saatlik 200 HO seviyesini kırdığında oldukça hızlı düşmesi bunun en iyi örneklerinden birini oluşturuyor.

Diğer yandan düşüş sonrası gelen düzeltme hareketi akabinde BCH fiyatının dalgalı bir şekilde yatay olarak hareket ettiğini görüyoruz. Bu volatilite öğle saatlerine kadar 480 – 490 dolar bandında hareket etti.

BCH/USD saatlik grafiğinde belirlediğimiz alan dışındaki saatlik kapanışlar BCH’nin gün içi yönünü tayin edebilir. Bu bağlamada 480 dolar önemli bir destek noktası iken 490 dolar seviyesinin de yine önemli bir direnç seviyesi olabileceğini söyleyebiliriz.

Bu seviyeler dışında 470 dolar ikinci ve en önemli destek seviyesi olarak görülürken olası yukarı yönlü hareketlerde 500 dolar psikolojik direnci öncesi saatlik 100 HO’nun konumu dikkatle takip edilmelidir.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergeler

BCH/USD saatlik grafiğinde MACD nötr bir görünümde bulunuyor. Stokastik osilatörün ise yönünü aşağı çevirdiğini ve düşüş yönlü bir sinyal verdiğini görüyoruz. Bunu takiben RSI’ın 45 gibi düşük bir seviyede olması ve CCI’ın negatif görünümü düşüşün sürme olasılığını yükselten göstergeler olarak duruyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin