Bitcoin Cash 10 Ağustos fiyat görünümü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash 10 Ağustos fiyat hareketlerine dair önemli detaylar şu şekilde:

  • Bitcoin Cash fiyatı dolar karşısında pivot seviyesi olarak tespit ettiğimiz 594 doların altında 590 dolar civarında fiyatlanıyor.
  • Dünkü en önemli fiyat hareketi ise BTC’nin 620 dolar seviyesini görmesi olmuştu.
  • Dün görülen en düşük seviye olan 575 dolar seviyeleri ise alt bölgede BTC için önemli bir destek olarak takip edilecektir.

Coinmarketcap verilerine baktığımızda yazımızın yayına hazırlandığı saatlerde BTC’nin son 24 saatte dolar karşısında yüzde 0,29 Bitcoin karşısında ise yüzde 1,90 oranında değer kaybını görüyoruz.

Bitcoin Cash 10 Ağustos fiyat hareketleri

Bitcoin Cash fiyatı dün önemli bir yükseliş gerçekleştirerek toparlanma adına sağlam bir adım attığı görüldü. Bu fiyat hareketinde 620 dolar seviyesine kadar yükselen BTC/USD paritesi bu seviyelere tutunamayarak 10 Ağustos fiyat hareketleri ile beraber tekrar düşüş gösterdi.

Bu süre zarfında 620 dolar seviyesi bir kere daha denense de bu seviyelere tutunmakta başarı gösteremeyen Bitcoin Cash gelen satışlar ile birlikte, yazımız yayına hazırlanırken, yeni gelen bir keskin düşüş ile 590 doların altını denemiş oldu.

Mevcut fiyat hareketlerinde günlük pivot olarak kabul edilen 594 dolar seviyesi önümüzdeki saatler için belirleyici bir rol oynayacak gibi gözüküyor. Öyle ki bu seviyenin üstündeki saatlik kapanış mumları 620 dolar direncinin yeniden denenmesini sağlayabilir. Aksi durumda saatlik kapanışlar 594 dolar pivotu altında gerçekleşirse bu sefer 575 dolar hatta 565 dolara doğru bir yönelim görebiliriz.

Diğer yandan düzenli olarak takip ettiğimiz önemli teknik göstergeler kripto piyasası ile uyumlu olarak negatif görünümünü sürdürüyor. Buna göre RSI 41 seviyesinde olup, stokastik göstergede aşırı satımda olunduğunu gösteriyor. Diğer analizlerimizde de bahsettiğimiz gibi stokastik osilatörün aşırı satım bölgesinde yukarı yönlü hareketi kısa vadeli kazanımlar için bir alım fırsatı oluşturabilir. Fakat açılacak bir alış pozisyonu için belirttiğimiz seviyelere stop konması oldukça önemlidir.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin