Bitcoin bu ülkede rekor hacimle işlem görüyor!
Bitcoin bu ülkede rekor hacimle işlem görüyor!

Bitcoin bu ülkede rekor hacimle işlem görüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Venezuelalılar Bitcoin (BTC) için geçen hafta hiç olmadığı kadar fazla ticaret yaptılar, ancak istatistikler fiat hakkında kripto para biriminden daha fazla şey söylüyor. 

Bitcoin Venezuela’da yeni bir rekor kırdı

P2P borsalarındaki alım satım faaliyetini izleyen Coin Dance’in verileri, bu son rekorun Venezüellalıların Bitcoin (BTC)’deki en büyük rekoru olduğunu doğruladı. Bu dönemde, yalnızca Localbitcoins kullanıcıları, bir önceki hafta ortaya çıkan tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 49 milyar doları geride bırakarak 57 milyarın üzerinde bolivar hacmi üretti. Cointelegraph’ın da bildirdiği gibi, Venezüella’nın para birimi yükske enflasyondan muzdarip olmaya devam ediyor, bu da vatandaşları alternatif varlıklara yöneltiyor. 

Ülkenin resmi alternatifi, devlet tarafından verilen dijital para birimi Petro ve bu ay başarısız oldu. Ancak Localbitcoins üzerindeki bolivar sayısı artmaya devam ederken, Bitcoin açısından rakam düşüyor.  Zayıflayan Bolivar’ı simgeleyen Venezuela’nın kripto para birimi ticareti, hükümet tarafından desteklenmiyor.  Hükümet yerel dijital para birimi Petro’yu destekliyor ve kullanımını teşvik ediyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin