Bitcoin (BTC) rallisi olacak mı?
Bitcoin (BTC) rallisi olacak mı?

Bitcoin (BTC) tekrar dibe dalıyor: Analist ve uzmanlar ne diyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) tekrar düşüş eğilimine girdi ve 3.300 doların altına geriledi. Kripto para sadece bir ay içinde değerinin yüzde 47’sini kaybetti. Uzmanlar bu çöküşün piyasa için sağlıklı olduğunu söylüyor ancak Bitcoin boğası Tom Lee, şu anda Bitcoin’in gerçeğe uygun değerinin bu fiyatlar olmadığını vurguluyor.

Kripto trader’ı DonAlt: “Bitcoin’den uzun süre uzak durun.”

Yeşilleri kısa bir süre gördükten sonra Bitcoin yine 3.200 dolara düştü. Sadece bir ay içinde, Bitcoin 6.360 dolardan mevcut fiyatı olan 3.234 dolara düştü ve değerinin %47’sinden fazlasını kaybetti. Önde gelen kripto para birimi şu anda 4,55 milyar dolarlık günlük işlem hacmini yönetiyor.

Kaynak: Coinmarketcap
Kaynak: Coinmarketcap

Bununla birlikte analistlere göre, sürekli düşen fiyatlar kırmızı sinyalini kuvvetlendiriyor. Kripto yatırımcısı ve trader’ı DonAlt, Bitcoin‘den uzun süre uzak durulmasını tavsiye ediyor.

Eric Ervin: “Bu düşüşlerin aslında sağlıklı olduğunu düşünüyoruz.”

Popüler kripto trader’ı The Crypto Dog da Bitcoin hakkında şunları söylüyor:

Bitcoin bugüne kadarki en düşük günlük kapanış yılında. Hala daha düşük seviyelere kadar iyileşme şansı var mı? Pekala belki…

Kripto ve Blockchain yatırım şirketi Blockforce Capital’ın CEO’su Eric Ervin’e göre, bu satış dalgası piyasa için sağlıklı. Eric Ervin konuya yönelik şunları söylüyor:

Bunun aslında sağlıklı olduğunu düşünüyoruz. Bu gerçekten bizi Mart veya Haziran 2016’da, bu büyük darbeyi yaşadığımız yere götürüyor. Bu rampalar bizi olgunlaştıracak.

Bitcoin (BTC) rallisi olacak mı?

CrackedMarket’ten Jani Ziedins’e göre, alıcıların tereddütleri yavaş büyüme anlamına geliyor. Jani Ziedins konuya yönelik şunları söylüyor:

Bitcoin, 3.000 dolarlık ortalamanın etrafında dolaşmaya devam ediyor. Lider kripto para birimi, bu seviyelerini korudukça, fiyatların aşırı satıldığı bir durumun veya Bitcoin’in bir ralli için hazır hale gelmesi o kadar az olası. Yatırımcılar, büyük ölçüde kripto paralardaki durumu bir kader olarak görüyor. Bu nedenlede sektöre yeni para akımı gelmiyor. Talep yetersizliği büyük bir sorumluluk olmaya devam edecek.

Tom Lee: “Bitcoin’in gerçeğe uygun değeri mevcut fiyattan daha yüksek.”

Ancak “Fiyat hedefleri hakkında bize soru soran insanlardan sıkıldık” diyen Bitcoin boğası Tom Lee, hisselerini boğa görünümünü ile paylaşıyor ve şunları söylüyor:

Gerçeğe uygun değer, Bitcoin’in şu anki fiyatından önemli ölçüde daha yüksek. Fakat, Bitcoin’in şu anki fiyatını anlamak için geriye doğru inceleme yapılırsa kripto cüzdan sayısının 50 milyondan 17 milyona düşmesi durumu açıklayacak.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin