featured

Bitcoin (BTC) Kasım ayında nasıl performans gösterecek? Yeni ayda yeni fırsatlara göz atın: Bitcoin Minetrix

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası lideri olan Bitcoin (BTC), Ekim ayında %27 oranında kayda değer bir artış yaşadı. Bu yukarı yönlü hareketi sonucunda 17 ayın en yüksek seviyesi olan 35,000 dolara yükseldi. Bu hareketin ardından yatırımcılar ve analistler, bir sonraki hedefin 40,000 dolar olup olamayacağı konusunda tahminler yapmaya başladı. Peki BTC, Kasım ayında 40,000 dolar hedefine doğru yukarı yönlü hareketine devam mı edecek yoksa sıradaki hareket bir düzeltme mi olacak?

Yeni bir aya girerken yatırımcılar yeni projeleri de değerlendirmek isteyebilir. Kripto piyasasında yatırım yaparken doğru zamanda doğru hamleler yapmak oldukça kritiktir. Yüksek potansiyelli projelerden erken zamanda haberdar olmak kârınızı maksimuma çıkarabilir. İşte bu noktada şu anda ön satış aşamasında olan Bitcoin Minetrix projesine bir göz atmak isteyebilirsiniz.

Şimdi Bitcoin Minetrix ön satışına katılın

Bitcoin Minetrix, bulut madenciliği konseptini benzersiz bir şekilde ele alarak kripto para dünyasında yatırımcıların hayatını büyük ölçüde kolaylaştırmayı hedefliyor. Kullanıcılara mükemmel bir kripto para ön satış deneyimi sunarken, BTCMTX token’ları sayesinde bireysel yatırımcılar için daha güvenli bir yol sunuyor. Bu token’lar, yüksek güvenlik standartlarına sahip Bitcoin madenciliği fırsatlarına dönüşüyor. Ayrıca, BTCMTX token’ları herhangi bir zamanda borsalarda kolayca alınıp satılabilir. Bu da yatırımcıların daha fazla esnekliğe sahip olmasını sağlar.

Şimdi Bitcoin Minetrix ön satışına katılın

Bitcoin (BTC) Ekim rallisi

Piyasa liderinin fiyatındaki ani yükseliş, yatırımcıların yüzünü güldürdü. Çünkü, Bitcoin’in rallisinin ardından kripto piyasasındaki altcoin’ler de kayda değer artışlar kaydetti. BTC, Ekim ayının ilk yarısında 27,000 dolar civarında istikrar kazanmıştı. Bu seviyeden başlayan yükseliş fiyatı kritik bir seviye olan 35,000 dolara ulaştırdı. Son fiyat artışı, Blackrock’un spot ETF onayına ilişkin yanlış raporlarla bağlantılı olabilir.

Bu arada, bu artış Federal Rezerv’in yaklaşan faiz oranı kararı beklentisiyle de bağlantılı olabilir. Çünkü çoğu analist, politika yapıcıların oranları değiştirmemeyi tercih edeceğini öngörüyor.

Bitcoin BTC

Ancak bu rallinin etkisi yalnızca Bitcoin ile sınırlı değil. Kripto para piyasasının tamamı, toplam piyasa değerini yaklaşık %19 oranında artırdı. Bunun sonucunda kripto piyasasının değeri 1,255 trilyon dolara ulaştı. Toplam piyasa değerindeki bu artış, Ocak ayında yaşanan %33’lük rallinin ardından gerçekleşen en belirgin hareket oldu.

BTC fiyatının Ekim ayındaki umut vadeden yükselişi, yeni aydaki performansının da merak edilmesine sebep oldu. Pek çok analist, bu hareketin yalnızca bir başlangıç olduğunu düşünüyor. Dolayısıyla, piyasa liderinin fiyatı Kasım ayında daha yüksek seviyelere ulaşma potansiyeline sahip. Önümüzdeki haftalarda bu beklentinin gerçek olup olmayacağını göreceğiz.

Yatırımcının panik alımları fiyatı yükseltiyor

Kripto yatırım hizmetleri firması Matrixport, Bitcoin’in türev piyasasındaki yüksek fonlama oranlarının, birçok yatırımcının ralliyi kaçırma korkusuyla “panik satın alma” yaptığını gösterdiğini öne sürüyor.

Bitcoin ETF’lerini çevreleyen heyecan, sektöre özgü momentum, kısa tasfiyeler ve makroekonomik faktörlerle birleştiğinde yükselişe katkıda bulunan gelişmelerin çeşitli olduğu söylenebilir.

Bitwise varlık yönetimi analisti Ryan Rasmussen, spot Bitcoin ETF’nin önümüzdeki beş yıl içinde 50 milyar ila 100 milyar dolar getirebileceğine inanıyor. SEC’in Aralık ayında Bitcoin ETF’lerine ilişkin kararını beklerken birçok kişi ise piyasa liderinin fiyatının yükselmeye devam edebileceğine inanıyor.

Diğer kripto para birimleri de parlıyor

Piyasa liderinin yukarı yönlü hareketi genel olarak kripto para birimlerine öncülük etti. Yani, Ekim ayının tüm piyasa için yeşil geçen bir ay olduğu söylenebilir. Uzun bir durgunluk döneminin ardından gelen bu hareket, Kasım ayı için umutları artırdı. En büyük altcoin olan Ethereum’un değerinde %7’lik bir artış gerçekleşirken, Ekim ayının en çok kazanan altcoin’i Solana (SOL) oldu. Solana son bir ay içinde %70 oranında bir yükseliş kaydederek en fazla değer kazanan altcoin olma unvanını kazanmayı başardı.

Şimdi yatırımcılar ve analistler Bitcoin’in Kasım ayındaki performansını heyecanla bekliyor. İlk hedef olan 40,000 dolar ulaşılmasının ardından yeni yükseklere doğru giden yol açılacaktır.

Bulut madenciliğine yeni bir soluk: Bitcoin Minetrix

Bulut madenciliği dünyasına özgün ve güvenilir bir perspektif sunan Bitcoin Minetrix projesi, şu anda ön satışta. İlk aşama için 0,011 dolar gibi cazip bir fiyatla satışa sunulan $BTCMTX token’larına sahip olmanın birçok avantajı var. Proje, toplam arzının %70’ini ön satış aşaması için ayırdı. Yüksek potansiyele sahip olan Bitcoin Minetrix projesine yatırımcıların ilgisinin de oldukça fazla olduğu görülüyor.

Şimdi Bitcoin Minetrix ön satışına katılın

Bitcoin Minetrix, bulut madenciliğini token’laştırarak işlemi basitleştiriyor. Platformda, kullanıcılar $BTCMTX token’larını satın alabilirler. Bu token’ları stake ederek bulut madenciliği kredileri kazanabilirler. Aynı zamanda platformda pasif gelir elde etme imkanı bulunmaktadır. Şu an itibariyle, $BTCMTX token’ları stake ederek %7700’ün üzerinde APY (Yıllık Getiri Yüzdesi) elde etmek mümkündür.

Bu proje ile yatırımcılar geleneksel madencilik süreçlerinden de kurtulmuş olurlar. Çünkü buradaki süreç Ethereum tabanlı bir akıllı sözleşme üzerinden gerçekleştirilir ve bulut madenciliği kredileri kazanılır. Buradan elde edilen krediler, Bitcoin Minetrix platformunda yakılarak madenciliğe dönüştürülür. Aynı zamanda merkeziyetsiz olan bu proje, yüksek güvenlikli olması sebebiyle de öne çıkıyor. Eğer siz de bu yüksek potansiyelli projenin bir parçası olmak isterseniz hemen ön satışa katılabilirsiniz.

Şimdi Bitcoin Minetrix ön satışına katılın

Coinpedia


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin