Bitcoin ağının umut verici dönüm noktası, Ethereum ve TRON’un yeni açılımları
Bitcoin ağının umut verici dönüm noktası, Ethereum ve TRON’un yeni açılımları

Bitcoin ağının umut verici dönüm noktası, Ethereum ve TRON’un yeni açılımları

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin ağı yeni bir dönüm noktasına ulaşıyor. Smartbit veri takipçisine göre, ağ üzerinde 400 milyondan fazla işlem işleniyor.

Bitcoin kullanıcı sayısı neredeyse 2 kat arttı

Ortalama olarak, Bitcoin ağı saniyede dört işlem hızında günde yaklaşık 350.000 işlem gerçekleştiriyor ve işlem başına ortalama 1,70 dolar maliyet alıyor. 2009 yılı Ocak ayındaki kuruluşundan bu yana, ağ neredeyse sıfır aksama süresiyle çalışıyor. Bitcoin’in çalışma süresinin %99,98 olduğu tahmin edilmekte.

Blockchain cüzdanının kullanıcı sayısı da yeni bir rekor seviyeye ulaşıyor. 2018 Nisan ayından bu yana %45 artışla 35 milyonu aşarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşıyor.

Ethereum

Ethereum Blockchain, Dharma cryptocurrency platformunun başlatılmasından destek alıyor. Eşler arası borç verme girişiminin blog postasına göre, dünyadaki herhangi bir kişi, bir banka hesabına veya bir kredi kontrolüne gerek kalmadan kendi kriptolarına karşı bir kredi limiti alabilir. Yapılan açıklama şu şekilde:

Dharma şimdi halka açık, dünyadaki herhangi birisinin birkaç tıklama ile kripto para birimini ödünç almasına ve ödünç vermesine olanak sağlıyor. Tek gereken bir internet bağlantısı.

Bu platform, kullanıcıların ETH’yi ve stablecoin DAI’yi ödünç almasına izin veriyor.

TRON

TRON ve Bittorrent’in CEO’su Justin Sun, Alibaba yönetim kurulu başkanı ve teknoloji milyarder Jack Ma tarafından kurulan Hupan Üniversitesi’ne 1.5 milyon dolar bağışta bulundu.

Sun, üniversitelere bağış yapan ve giderek artan sayıda dijital varlık yöneticisine katılmaktadır. Ripple, yeni Üniversite Blockchain Araştırma Girişimi’ni (UBRI) dünya çapında bir düzineden fazla üniversiteye 50 milyon dolar bağışlayarak Blockchain eğitimini ve kriptoları teşvik etmek için kullanıyor.

Ayrıca, bu yılın başlarında, Bitcoin milyarderi Galaxy Digital’in CEO’su Mike Novogratz, Princeton Üniversitesi’ne açıklanmayan bir bağışta bulundu.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir